Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masakryczne laggi na SKILLU help;/

wojtekzmc7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wie może ktoś co może być powodem mojego problemu? od jakiegoś tygodnia nie moge normalnie grać.. myślałem może,że mało miejsca na dysku, ale mam 120gb wolnego więc wystarczająco.  skill wlacza mi sie ok 10min , na każdym trybie gry czy to deathmatch czy klanowka sa straszne klatki nic nie mogę strzelić. jedynie z botami nie mam laggów;/ jest tak ok tygodnia, a wcześniej wszystko śmigało elegancko, skill wlaczal sie ok 1,5min i bylo git. i nie piszcie mi, że wina komputera czy internetu, bo wszystko inne śmiga elegancko, tylko ze skillem są problemy;/

Opublikowano

Antywirus, zapora, aktualizacje systemu off? Może wyczyść rejestr. Stało to się tak samo z siebie czy może coś przed tym zainstalowałeś lub pobrałeś jakiś program, przeskanuj system może jakiś wirus ci się wpierdzielił

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

wina komputera :) skill ma to do siebie ze po update lubi sie pieprzyc i zaczyna scinac :) przerabialem to u siebie do czasu az wgl nic nie pomagalo do czasu wymiany procka na lepszy :) chociaz i teraz zdarzaja sie slow motiony myszka

b421ea0bef5eb630m.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...