Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to jest BoL?

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Czy jezeli ktos pisze na czacie w tym samym momencie 2 linijki np:

Blue respawn ( tutaj czas) i cos jeszcze jest.

Tak samo potem "red respawn ..."

Co to jest? Bo oni chyba tego nie pisza, 2 wiadomosci ( o blue i red buffie) wygladaja tak samo, sa napisane w tej samej chwili ( ale oddzielnie)

Opublikowano

Tak, można korzystać z bola i mk jogo równocześnie, np. mk jogo może służyć do zmiany skina a bola do używania skryptów na daną postać.

Opublikowano

ZA samo Mk Jogo może dostać bana

Wydaje mi się że nie. Za podmianę skinów nie ma bana. Po wprowadzeniu timerów, za timery z MK już też nie powinno być.

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

To jest MK Jogo, program do zmiany wyglądu skinów postaci (bez potrzeby ich podmieniania ręcznie, robi to program), ustawia dla wybranej postaci build na daną linię (niektórym postaciom na dwie (jungla i mid/jungla i top)), itp. BOL to oddzielny program do skryptów, ułatwiających grę na danej postaci. Za samo MK Jogo nie ma bana. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nope, nie ma za to banów.

Są, ostatnio ktoś wklejał gdzieś na FB, jakiś ss z twittera i tam była wypowiedź Riotowca, że banują. 

Tylko musi dostac kilka raportów. :P Sam support nie zbanuje. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Wydaje mi się że nie. Za podmianę skinów nie ma bana. Po wprowadzeniu timerów, za timery z MK już też nie powinno być.

Są, Rito aktualnie wprowadza strasznie głupią politykę programów trzecich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...