Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy zacząć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Jako, że zbliża się premiera nowego dodatku do wowa to chciałbym wrócić na globa i przestać grać tylko w lola i w coda :D

Mam dylemat, ponieważ ma być 10 rocznica wowa i można zdobyć fajne rzeczy. Mam na globie monka ilvl gdzieś 500-510 chyba, zostało mi do zrobienia ostatnia część SoO.

Opłaca się wrócić na rocznicę czy na premierę woda? Nie wiem czy będę miał co robić na globie bo zrobię sobie SoO do końca i będę chyba musiał zrobić nową postać bo nie ma sensu teraz ubierać postaci jak zaraz będzie następna ekspansja. Powiedzcie mi jeszcze  ile kosztuje w pln zmiana frakcji bo chyba przeniosę się do hordy :D Kiedy wogóle wypada ta rocznica i dokładnie kiedy zaczyna się ten event w wowie kiedy będę mógł zdobyć mounta i peta? 

Z góry dziękuję i czekam na odpowiedź!

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Teraz wracaj - trzeba zrobić cape, gear żeby się łatwiej expiło. Teraz gear który zdobędziesz na SoO będzie starczał na o wiele dłużej, a nie na pierwsze 2 questy. zmiana frakcji to 25 euro czyli 104.75zł (na dzień dzisiejszy).

Opublikowano (edytowane)

Teraz wracaj - trzeba zrobić cape, gear żeby się łatwiej expiło. Teraz gear który zdobędziesz na SoO będzie starczał na o wiele dłużej, a nie na pierwsze 2 questy. zmiana frakcji to 25 euro czyli 104.75zł (na dzień dzisiejszy).

100zł to spoko, myślałem że będzie drożej, ale jak ma się pandę to nie ma kurde jakiejś zniżki bo nie trzeba zmieniać rasy xD? . Ja mam tylko 500ilvl, pewnie zielone ity z woda będą dużo lepsze od moich, co innego jak ktoś ma np. 560. O jaki cap Ci chodzi? Wiesz może kiedy się zaczyna ten event z 10 rocznicy wowa (bo chciałem zdobyć mounta i peta)? Ogólnie to ja chyba nie będę grał moim monkiem na wodzie bo granie postacią mele na raidach to moim zdaniem jest do dupy bo trzeba latać za głupim bossem, a np. hunter stoi i tylko rotacje kręci :) Boostnę do 90 pewnie huntera, bo jest to moja ulubiona klasa. Wiecie może jakie będą główne miasta na wod(stolice)?

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

stolice będą na jednej wyspie ashran która bedzie pvp MPCforum.

alliance - stormshield

horda - warspear

No i dlatego wybieram ally, ale odpowiedzcie prosze jeszcze na pytania pod spodem.

1.Kiedy rozpoczyna się ten event: 10 rocznica wowa a kiedy konczy? Żebym mógł zdobyć mounta + peta.

2.Co należy zrobić przed nową ekspansją? Mam jedną postać na 90lvl, ale nie będę nią grał w następnej ekspancji.

Opublikowano

1. Zaczyna się w listopadzie. 

a nie w pazdzierniku?

Opublikowano

@Mr.Cukier

2. Wyexp drugą postać, ewentualnie użyj boosta jeżeli kupisz WoD i graj, jak nie lubisz PvE to graj PvP i vice versa. Zawsze możesz tego monka przerobić na maszynę do PvP bo teraz jest broken (jeden monk mi wyboostował 6 gier 1vs3). Podstawowy gear w WoD ma 510 ilvl, a obecnie max jest coś koło 589, czyli będzie ci o wiele łatwiej. Jak nie chcesz robić LFR potem flexów zawsze możesz solować stare raidy, robić profesje itd.

Opublikowano

No ale ja będę grał nową postacią, to zacząć expić ją do 60lvl i wyboostować czy robić jeszcze coś na tym monku?