Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Anty cheat.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mcpforumianie! 

Szukam antycheata pod serwer :-)

Anty cheat nie ma blokować cheatów, lecz ma wyświetlać do administracji że ktoś używa cheatów.

Z góry dzięki.

a7gn7CL.png

Masz problem z Skryptem =)? Lub potrzebujesz skryptu?

Pisz chętnie pomogę/zrobię.

Opublikowano

Nie chce pluginu tylko na killaura... Chce fly fastbreak killaura snake itp

a7gn7CL.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu wgrywać żadnych "gotowych" pluginów na wykrywanie cheatów, hacków itd. Z własnego doświadczenia wiem, że prawie nic nie pomagają, a często wyświetlają fałszywe informacje. Najlepszym sposobem na sprawdzenie graczy pod kątem hacków jest po prostu obserwowanie ich za pomocą vanisha. Jeśli tworzysz mały serwer na pewno jest to łatwe do zrealizowania. ;)

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu wgrywać żadnych "gotowych" pluginów na wykrywanie cheatów, hacków itd. Z własnego doświadczenia wiem, że prawie nic nie pomagają, a często wyświetlają fałszywe informacje. Najlepszym sposobem na sprawdzenie graczy pod kątem hacków jest po prostu obserwowanie ich za pomocą vanisha. Jeśli tworzysz mały serwer na pewno jest to łatwe do zrealizowania. ;)

Fakt, pluginy typu anty-cheat często zawodzą. Wiem z własnego doświadczenia. ;)

Co do obserwacji graczy - na małym serwerze ten sposób się sprawdzi, ale na większym będzie już problem. :P

Opublikowano

Niestety serwer będzie ,,większy".

a7gn7CL.png

Opublikowano

Pisz skype, mam taki plugin napisany przeze mnie lecz nie ma on wbudowanego confingu.

Opublikowano

o ile wiem pluginy na anty cheats sa bardzo drogie ;/

jesli masz wiekszy serwer to tez zapewne masz technikow rozkaż im lub poproś by zmodyfikowali NoCheat + / NoCheatPlus / NoCheat - zmodyfikowanie czyli polepszenie

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...