Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Masz PaySafeCard ? Chcesz pieniądze na PayPala? Dobrze trafiłeś ! [WYMIANA PAYSAFECARD - PAYPAL]

DelesiS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nazwa rzeczy: Wymiana PaySafeCard ---> PayPal

Metoda kontaktu: PW na forum albo skype: vexilo.vexilo

Opis rzeczy:Ty dajesz mi kod na PaySafeCard a ja Ci daje pieniądze na PayPalu.

Oczekiwana/oferowana cena:10%. Czyli np. ty mi dajesz PaySafeCard o wartości 100 zł a ja Ci za to daje 90 zł na paypalu. NA ŻADNYCH INNYCH SERWISACH NIE MA TEGO TAK TANIO JAK TUTAJ!

Zdjęcia/inne informacje:

Paypal:

rrsnu2.jpg

Dodatkowo.

Ty pierwszy mi podajesz kod na PaySafeCarda jeżeli masz poniżej 2000 postów a pózniej ja Ci wysyłam pieniądze na PayPala

Jeżeli masz powyżej 2000 postów to ja pierwszy Ci daje pieniądze na PayPalu a ty mi pózniej kod na PaySafeCarda.

Oczywiście możemy jeszcze uzyć "middlemana" aka pośrednika ale ty pokrywasz koszty.

Serwis dostępny od jutra (24.08.2014) ponieważ dzisiaj mnie nie będzie, ale już możecie wysyłać PMki dotyczące wymiany.

Opublikowano

Dokładnie tak ja up napisał hajsik z paypala można cofnąć. Dodatkowo:

a) pierwszy raz widzę Cię na forum

B) poleca Cię typ co ma 13 postów ( wydaje mi się, że jest to multikonto ;D )

2662114216934981012447.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wyczuwam oszustwo i pewnie też multi-konto.

+ Wystarczy spojrzeć na datę rej. 2 kont. 

Dla mnie jest to podejrzane.

Opublikowano

też nie polecam ja ci mogę pokazać że mam na paypalu 10000000000000000000$ wystarczy zmienić kod źródłowy 

płatność w każdej chwili można cofnąć z paypala a dasz mu PSC przeleje sobie na myPSC i masz dupe nie polecam

po drugie rejestracja konta polecającego w 2 poście troche podejrzane lepiej to sprawdzcie czy to nie multikonta

Opublikowano

Ogólnie to mi powiedz jaki to ma sens sprzedawanie z 10% prowizją, skoro serwis skrill (taki sam jak paypal) oferuje wymiane psc-> pieniadze z 5% prowizja i później możesz to sobie jeszcze do banku wysłać. Aha no i polecam bardziej  dopracować twoje oszustwo nastepnym razem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...