Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azraelka na Ascarialu

Ni0sz3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gram WP i mam ebo,wyzywke,lwia +9 eq z łez +6 i bao bao, reszta eq z hp i teraz mam pytanie, czy jeżeli kupiłbym YY +9 z kd defa +5 koszt ( 150 kk ??? ) to wystarczy mi ta zbrojka do 85 lvl? Azraelka jest droższa o wiele a na WP sporo defa nie potrzebuję, a do 85 i tak siedze na dc

Opublikowano

Witam,

Gram WP i mam ebo,wyzywke,lwia +9 eq z łez +6 i bao bao, reszta eq z hp i teraz mam pytanie, czy jeżeli kupiłbym YY +9 z kd defa +5 koszt ( 150 kk ??? ) to wystarczy mi ta zbrojka do 85 lvl? Azraelka jest droższa o wiele a na WP sporo defa nie potrzebuję, a do 85 i tak siedze na dc

lajtowo ci wystarczy, ja bodym w śmiertelnej+9 z defa+5 uchyłki+5 do 118lvl expiłem bez większych problemów.

Opublikowano

Wystarczy nawet do 115+ 

Po oglądaj se filmiki Wallandera, on również przez całą swoją przygodę na Ascarialu latał expiąc w YY+9 z KD Defa+5

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

No to mam tego yy +9 z defem +5, ale na dc nie mogę brać za dużych spotów, nie wiem dlaczego...Mam aktualnie trochę hajsiwa, ale w co zainwestować? Pisałem w 1 poście,że mam wyzywke +9, ale niestety nie mam, bo ciężko na rynku wyłapać i posiadam zamkowy +6. Chciałbym na 75 zarobić na baronówce, ale nie wiem czy lepiej iść na mapke 85?

Opublikowano

Ja bodym z runem obrony mam 850 deffa (71lvl) i na lajcie cały spot.  Do tego mam roski 200 defff na 10min, ale nie używam ich bo nie mam potrzeby.

Ale jak mi runa pada to padam jak pies przy całym spocie. Ale ja na twoim miejscu skołował bym azraelkę - zawsze się przyda według mnie. Nie jest ciężko kupić ja za azraelke dałem zelaka ebo smocza fms bialko 5 katna +9.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...