Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o tym serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do Was 2 pytania.....

1. Czy według Was SkyBlock jest jeszcze na TOPie pod względem grania na tym typie, czy jest już dla Was nudny?

2.Czy według Was ciekawym dobrym pomysłem na skyblock jest teleportacja itemów do skrzynki publicznej po śmierci? :)

Pozdrawiam, każda sensowna odpowiedź Like :)

Opublikowano

Powinieneś zrobić ankiety...

Gra się fajnie ale serwerów jest coraz więcej...

Nie wiem czy to dobry pomysł ale z enderchestem by wypaliło... :)

Opublikowano

Skyblock jest najlepszym typem serwera, ale jeśli nie jest ogarnięty jest nudny. Mi samemu skyblock kojarzy się zawsze z kopaniem cobla, mob areną, i sklepami.

Jeśli wybierasz taki tryb musisz dać graczom więcej rozrywek niż te które wymieniłem wyżej. Co do teleportu itemów, to nawet dobry pomysł ale wtedy będzie to ułatwieniem a ułatwienia skracają zabawę.

Jest na to sposób :) niech za dostęp do skrzyni się płaci np. jednorazowe otwarcie = diament.

Opublikowano

Powinieneś zrobić ankiety...

Gra się fajnie ale serwerów jest coraz więcej...

Nie wiem czy to dobry pomysł ale z enderchestem by wypaliło... :)

@GerbyCraft - coraz więcej beznadziejnych, nie ma takiego naprawdę fajnego, albo takie co wyłączają co 3-7 dni..

Skyblock jest najlepszym typem serwera, ale jeśli nie jest ogarnięty jest nudny. Mi samemu skyblock kojarzy się zawsze z kopaniem cobla, mob areną, i sklepami.

Jeśli wybierasz taki tryb musisz dać graczom więcej rozrywek niż te które wymieniłem wyżej. Co do teleportu itemów, to nawet dobry pomysł ale wtedy będzie to ułatwieniem a ułatwienia skracają zabawę.

Jest na to sposób :) niech za dostęp do skrzyni się płaci np. jednorazowe otwarcie = diament.

@akacjowy<3 - Bardziej chodziło mi o to, że owa publiczna skrzynia jest dostępna dla każdego i możliwość otwarcia jest co jakiś czas, np. co 30-60 minut. :)

Oczywiście co do zabaw na pewno byłoby ich całkiem sporo :)

Opublikowano

Lubię serwery SkyBlock, o ile nie ograniczają się one do kopania cobla na wyspie i rangi VIP. Jeśli na serwerze będą jakieś rozrywki, np. mini-gry to pograłbym. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...