Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimbaza USA w lolu = Lose

TrueKaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi dlaczego Dzieci "USA" Płacza jak im nie wychodzi i sie wyrzywaja na innych...

Ja na przykład mam co chwile jakis debil w teamie czy to normal czy duo albo soloQ zawsze k***a przegram gre i to nie z mojej winy staram sie jak najbardziej pomóc mojemu teamowi ale oni w cale z tego nie korzystają juz czasem mam chęć coś w domu ro**ebać. 

Oczywiscie jakis tam zajebistych statów nie mam 14-5 srednio Moja linia top ;]

http://www.lolking.net/summoner/eune/38830377#matches Moj Lolking połowa meczy lose -.-

Opublikowano

Bo amerykańce to spasieni idioci którzy myślą że są kimś itp. A w moim mniemaniu są zerami.

Zresztą w LoLu to nie tylko problem z amerykańcami, bo na EUNE jak widzę greka, to o mało co szlag mnie nie trafia... Gorzej jak trafię na polaka...

Opublikowano

Ja jak coś zawinię, to przeproszę i napiszę "my bad" żeby rozluźnić atmosferę, greki to już w ogóle masakra. Tak samo jak ktoś napisze "serbia" to już wiem, że będzie flame.

| Nałogowy gracz LoL'a | Użytkownik | Recenzent | Znawca Prawa i Kultury | Muzyk |

Opublikowano

Ja jak gram to za kazdym razem mam dzieci USA co to nie oni pro i wgl a co sie okazuje karma na midzie na kate 0-20 ;] 

I oczywiscie spina "idiot team -.-' "

Opublikowano

Takie już community LoLa. I tak Grecy są najgorsi, tylko wchodzą do gry i już ΓΑΜΙΣΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Rakiem Ty też jesteś, nie wmówisz nikomu że zawsze przegrywasz grę z nie swojej winy. BTW. Z dziećmi z USA nic nowego, grasz w coda i już wiesz że połowa serwera spała z twoją starą. A na EUNE to tylko Grecy i Polacy chodź na greków od dłuższego czasu już nie trafiłem. 

Opublikowano

hyhy, tylko połowa meczy przegranych? :D
ja juz mam prawie całą czerwoną strone ^^
powiem ci tak: flamerzy byli, są i będą, tak samo jak ci którzy się denerwują jak im nie wychodzi ^^
ja co mecz dostaje reporta za verbal abuse albo offensive language mimi że NIE odzywam się do teamu ^^

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Jak tak czytam wasze komentarze to najlepiej sklonujcie sie i grajcie w piątkę bo nikt wam nie dogodzi. Narzekacie na Greków, Polaków i innych i na to wychodzi ze nie ma z kim grać bo wszystcy lamią.... Gram na eune i prawi nigdy na Greka nie trafiłem wiec wtf + jak macie taki problem to sobie znajdźcie kolegów i grajcie teamowki a nie wyzywanie innych -,- chodź po tym co lol robi z ludzi to nie wiem czy takowych znajdziecie :)

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Jak tak czytam wasze komentarze to najlepiej sklonujcie sie i grajcie w piątkę bo nikt wam nie dogodzi. Narzekacie na Greków, Polaków i innych i na to wychodzi ze nie ma z kim grać bo wszystcy lamią.... Gram na eune i prawi nigdy na Greka nie trafiłem wiec wtf + jak macie taki problem to sobie znajdźcie kolegów i grajcie teamowki a nie wyzywanie innych -,- chodź po tym co lol robi z ludzi to nie wiem czy takowych znajdziecie :)

Nie chodzi o poziom gry chociaż zdarzają się boostowane osoby), bo każdemu może zdarzyć się gorsza gra, lepszy przeciwnik itd., a o zachowanie względem reszty drużyny i pomimo, że są normalni Polacy, to niestety, ale większość, których spotkałem zachowywała się jak bydło.

Opublikowano

Ehh Boostowane osoby ;( Grałem ostatnio na Wukonga Gold II [Fizzem] on jungla, ale cały czas siedział na TOPie, ja na midzie, robiłem go w konia jak bronziaka [ja unranked ;D] po prostu masakra. Później Caitlyn z jego teamu spamiła Report Wukong, a sama miała 1-9-0 xD

| Nałogowy gracz LoL'a | Użytkownik | Recenzent | Znawca Prawa i Kultury | Muzyk |

Opublikowano

Nie chodzi o poziom gry chociaż zdarzają się boostowane osoby), bo każdemu może zdarzyć się gorsza gra, lepszy przeciwnik itd., a o zachowanie względem reszty drużyny i pomimo, że są normalni Polacy, to niestety, ale większość, których spotkałem zachowywała się jak bydło.

Ciężko się z tym nie zgodzić Miszczu... Aż sam mam ochotę czasem walnąć jakimś docinkiem w czasie gry, ale wolę siedzieć cicho i robić swoje.

Opublikowano

Powiedzcie mi dlaczego Dzieci "USA" Płacza jak im nie wychodzi i sie wyrzywaja na innych...

Ja na przykład mam co chwile jakis debil w teamie czy to normal czy duo albo soloQ zawsze k***a przegram gre i to nie z mojej winy staram sie jak najbardziej pomóc mojemu teamowi ale oni w cale z tego nie korzystają juz czasem mam chęć coś w domu ro**ebać. 

Oczywiscie jakis tam zajebistych statów nie mam 14-5 srednio Moja linia top ;]

http://www.lolking.net/summoner/eune/38830377#matches Moj Lolking połowa meczy lose -.-

Kolego jak nie umiesz carrować gier w Silverze to życzę powodzenia w wyższych dywizjach. I mała rada z topa naprawdę ciężko carrować. Najlepiej carruje się z mida, jungli, ADC, a nawet suppa. 

Topic:

W wszystkich regionach są dzieciaczki, które potrafią tylko płakać. Więc nie widzę w tym nic nowego.

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

99% graczy z USA D1 rozjebałaby naszych challengerów, bo polaczki grają na siłę a oni tylko po to, żeby się nie nudzić podczas czekania na pizze :D

Opublikowano

Kolego jak nie umiesz carrować gier w Silverze to życzę powodzenia w wyższych dywizjach. I mała rada z topa naprawdę ciężko carrować. Najlepiej carruje się z mida, jungli, ADC, a nawet suppa. 

Topic:

W wszystkich regionach są dzieciaczki, które potrafią tylko płakać. Więc nie widzę w tym nic nowego.

Popieram. W każdym regionie są czarne owce. Silvery carruje się łatwo nie mówiąc już o brązach. Tam to możesz isć support full AP sona i tak wygrasz.

sygnatura_stalkergg_by_ad3r-d7w8l9r.png

"Geniusz to wieczna cierpliwość"

Opublikowano

trafiłam ostatnio na Greka, z którym świetnie mi się grało, po meczu dodaliśmy się do znajomych, usłyszałam ''i dont look at others, i care about my game'' - gdyby każdy tak myslał to by się grać chciało :) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do polakow. Gralem ostatnio 2 gry z FULL PL TEAM. Nie dosc ze wygralismy to jeszcze nikt sie nie wyzywal. Fakt ze rzadko trafiaja sie takie osoby ale nie wkladajmy calego serwera do 1 worka.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie wiem co wy macie do polakow. Gralem ostatnio 2 gry z FULL PL TEAM. Nie dosc ze wygralismy to jeszcze nikt sie nie wyzywal. Fakt ze rzadko trafiaja sie takie osoby ale nie wkladajmy calego serwera do 1 worka.

sie nie wyzywali bo wygrywaliście :D :D

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...