Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry do Gold'a !

KarolekNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, postanowilem, ze bede wrzucal tutaj wszystkie moge gry. Obecnie jestem Silver I, 0 LP. Dopiero wbity. Rankedy zaczelem grac 3 dni temu, takze... ;d

Ss z dzisiejszej serii:

vSfg.png

wSfg.png

Krytyka mile widziana! 

Opublikowano

Na Kogu buduj item na deffa, tym bardziej kiedy w enemy jest Vi. Ile minut trwały obie gry?

Po około 25 minut. 

Ładnie , polecam robić Barony ;) powodzenia w dalszej grze .

Powiem Ci, że bardzo ciężko jest namówić silverki na jakie kolwiek objectivy. Przykładowo po ganku na bota, i zrobieniu doubla powinnismy isc na drake, tak się nie dzieje. Bo jungler woli albo się wrócić, albo zrobić enemy blue. O baronie nawet nie mówie.

Opublikowano

Ładnie, w jakiej dywzji jesteś na innym koncie? Nie uwierzę, że grając tak jesteś w silverze 1 :)

Hah, dzieki wielkie :) Jednak do końca sezonu jeszcze sporo czasu, jeżeli forma się utrzyma to może coś wiecej wbije ! :D

Opublikowano

#3:

4278714088378541125976.png

#4:

5002314088378541125976.png

Z serii JEBAC RITO

////////////////////////////////

xZfg.png 

Polecam te pier*olone serwery! DC, kill dla Dravena. i tak w kółko. 

Opublikowano

DO K***Y NIE WYTRZYMAM, SAM GRY NIE WYGRAM. JEBAC RITO. DLACZEGO W SERII MI DOBIERA TAKIE WARZYWA? KTOS DUO? NAJLEPIEJ COS WYZSZEGO.

#6:

4880714089262331125976.png

#7:

5558914089263621125976.png

#8:

Djgg.png

#9:

4532914089262331125976.png

#10:

4166314089262331125976.png

#11:

1064814089262341125976.png

Opublikowano

Ładnie, w jakiej dywzji jesteś na innym koncie? Nie uwierzę, że grając tak jesteś w silverze 1 :)

Ten bobek gra na #l (leaguesharp jakby ktoś nie wiedział) więc się nie dziwicie że ma takie staty ;3

Gra na takim programiku i jeszcze nie potrafi wyjść hmm.... ciekawe czyżby brak braina.exe?

Opublikowano

Hehe, śmieszne, że typek wyżej napisał, że się dziwi, że tak gra silver :D On tak nie gra, gra za niego skrypt ;)

Ogółem to powinieneś, jak masz mózg, na lajcie wyjść do golda.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Hehe, śmieszne, że typek wyżej napisał, że się dziwi, że tak gra silver :D On tak nie gra, gra za niego skrypt ;)

Ogółem to powinieneś, jak masz mózg, na lajcie wyjść do golda.

Ziomek, to że napisałem że chce kogoś z L#/bolem. Nie znaczy, że na nim gram. Taki plusik dla Cb. Nie gram na Bolu czy innym gównie. Po prostu chce mieć pewną wygraną z dobrym miderem.

///////////////////////////////

#12:

jpgg.png

#13:

hpgg.png

Opublikowano

Człowieku, masz ok. 55 postów w dziale Bot of Legends : ) 

Pytałeś się o opinie Shadow Vayne między innymi i o skrypt do Xeratha. Ludzi, którzy mają brain.lua.exe nie oszukasz. Ty najwidoczniej go nie masz, bo myślisz, że my Ci uwierzymy. Grasz na skryptach i siedzisz w silver 1.... słabo. Farma również cienka, 200 cs 32 min gra? 7 deadów = najwidoczniej czasem zdarzyło Ci się iść solo. Wnioskując, pewnie wbijesz golda, bo trzymając spację to nie jest wyczyn <> 

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Człowieku, masz ok. 55 postów w dziale Bot of Legends : ) 

Pytałeś się o opinie Shadow Vayne między innymi i o skrypt do Xeratha. Ludzi, którzy mają brain.lua.exe nie oszukasz. Ty najwidoczniej go nie masz, bo myślisz, że my Ci uwierzymy. Grasz na skryptach i siedzisz w silver 1.... słabo. Farma również cienka, 200 cs 32 min gra? 7 deadów = najwidoczniej czasem zdarzyło Ci się iść solo. Wnioskując, pewnie wbijesz golda, bo trzymając spację to nie jest wyczyn <> 

Grałem na BoL'u. To jest fakt :) Jednak pomyśl logicznie.  Wyszedłbym dużo szybciej grając Xerathem/Cassio. Chcesz zapraszam do znajomych. Zobaczysz sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...