Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mecze początkowe

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam do Was pytanie jak to jest z tymi 10'cioma meczami początkowymi.

Mój ziomek nie grał w poprzednim sezonie wygral 8/10 i byl GOLD V 

Jak to z tym jest :f ?

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Grasz solo dostaniesz lepszą dywizję za wszystkie mecze. Ja byłem unranked i po 5/10 dostałem Silver 5. Im lepszych ludzi dostajesz chyba, to tym większa dywizja. Dlatego lepiej zagrać solo i ogarnąć wyższą dywizję. Przy 10/10 możesz mieć nawet G II przy dobrym szczęściu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wszystko zależy z kim grasz, na kogo grasz, gdzie byłeś w poprzednim sezonie i od wielu wielu czynników ;)

Konto w poprzednim sezonie nie było nigdzie ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Okej, zakladamy, ze konto jest czyste i swiezo wbity 30 lvl.

Gdzie cie wywali po placementach zalezy od tego, ile wygrales i od poziomu twoich przeciwnikow. Z im lepszymi ludzmi grasz tym wyzej bedziesz.

Opublikowano

Ja mam to samo, dostaję samych unrankedów grałem 5 rankedów już 2 przegrałem, 3 wygrałem, jeśli wygram jeszcze 5, to jak myślicie, gdzie wyląduję? Gram solo.

| Nałogowy gracz LoL'a | Użytkownik | Recenzent | Znawca Prawa i Kultury | Muzyk |

Opublikowano

Ja mam to samo, dostaję samych unrankedów grałem 5 rankedów już 2 przegrałem, 3 wygrałem, jeśli wygram jeszcze 5, to jak myślicie, gdzie wyląduję? Gram solo.

Załóżmy, że wygrasz te 5 placementów, to przy 8 wygranych powinieneś trafić gdzieś w okolice Silvera I-II/Golda V przy dobrych wiatrach. Zależy, kogo miałeś w rankedach. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...