Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orientalne Maderfakersie Armory.

The Naid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są słodkie, oczywiście Naid też jest, ale to akurat temat o zbrojach. Dobra robota.

Opublikowano

Mi się zdaje że fajne były by z nich kostiumy :D łap  + za udostępnienie 

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Są słodkie, oczywiście Naid też jest, ale to akurat temat o zbrojach. Dobra robota.

nom.Nic dodać nic ująć.Na pewno użyję bo przynajmniej pasują

Opublikowano

Proszę dodać skan pliku, czas do 14.

Mógłbyś zrobić skan? Mnie virustotal nie słucha a screen domowego antywirusa nie jest dla mnie wiarygodny.

0LsM05U.png

Opublikowano

1355014087504881021639.png

1783114087504891021639.png5701514087504901021639.png

Takie exportowanie zbroi skutkuję czymś takim, że najczęściej nie pasuje kolor i budowa ciała do twarzy :D

Ale mimo wszystko pasują i są w klimacie typowego Metin2.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Takie exportowanie zbroi skutkuję czymś takim, że najczęściej nie pasuje kolor i budowa ciała do twarzy :D

Ale mimo wszystko pasują i są w klimacie typowego Metin2.

Ja tego nie exportowałem więc nie składać zażaleń do mnie, takiego crapu bym nie zrobił. :D

Udostępniłem tylko dlatego bo autor zbrojek leci sobie w kulki. (mam na dysku wszystkie jego projekty, jakieś 1500zł w kieszeni). xD

0LsM05U.png

Opublikowano

W sumie, to trochę edycji tekstur i można zupełnie zmienić wygląd zbrojek. Może w wolnym czasie się tym zajmę, bo modele 3D nie są aż takie złe.

Opublikowano
Zbrojki prezentują się całkiem dobrze, lecz dla osób które planują robić coś własnego polecam to robić w ten sposób:

ez5wys.jpg

vq6lst.jpg

gum5j2.jpg

t1o98b.jpg

fqbsx3.jpg

hrak3q.jpg

xjxs95.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej wyglądają szaty szamana.Właśnie o to chodzi.Woj ma mieć ciężką zbroje (ta na taką nie wygląda), sura też, może trochę lżejszą (ta tutaj wydaje mi się w miarę dobra), ninja musi mieć jakąś leciutką zbroję, bo wiadomo - ninja - szybkość ( i tutaj dużo lepiej prezentuje się na facecie niż na kobiecie).

Opublikowano

Nie jest uszkodzona. Pozdrawiają Cię programy z ery kamienia łupanego.

To wiesz jaki poradnik napisać jako kolejny. :D

Ogólnie wszystko ładnie pięknie, ale te modele eksportował jakiś pacan (jeśli robił je ktoś kogo znam to sorki, ale dałeś dupy), który nie zna zasad eksportowania zbrojek.

Zdatne do użytku jako zbroje są tylko:

Szaman (K)

Szaman (M)

Sura (M)

Sura (K)

Ninja (M)

Kto ogarnia to zrozumie czemu. Mi to w sumie nie przeszkadza, bo głownie mam plany co do szamana i może sury.

Opublikowano

zbroje wyciągane z innych gier !!  plagiat

POLISAJ, POLISAJ...... :D

podoba mi sie tylko ta na ninja reszta c*****a

NIE POLECAM UŻYWAĆ KRADZIONYCH ZBROI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...