Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold - syf

Nacomi Tahata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema czy wam też się wydaje, że w goldzie grają większe nooby niż w silver I / II ? Może i to dla tego, że każdy silver I chce wejść do tego swojego golda. Ja osobiście mam GOLD IV, a była seria do II -.- Jak dla mnie w Silver I / II grało mi się najlepiej sama atmosfera była lepsza. A wy co na ten temat sądzicie ? 

Opublikowano

Osobiście najlepiej grało mi się w S I, II oraz Platyna IV oraz III. Tam rzadko trafiam na lamy, a większość to widać że weterani w LoLa, którzy swoje już przesiedzieli w swoich ligach ;) Najgorzej Brąz i Gold :)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Osobiście najlepiej grało mi się w S I, II oraz Platyna IV oraz III. Tam rzadko trafiam na lamy, a większość to widać że weterani w LoLa, którzy swoje już przesiedzieli w swoich ligach ;) Najgorzej Brąz i Gold :)

to nieźle, bo ludzie najczęściej narzekają na platyne :p

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Może narzekają na Platyne I albo V :D Tam 50% to boostowani :D (kto by sie boostował do 3,4 beznadzieja. Jak już się boostuje to albo do V albo do I. A Ci co się boostowali do V raczej do IV nie przejdą, a nawet spadną niżej :D) A tak jak pisałem IV, III widać że mają duże doświadczenie w tej grze :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o boostowane syfy to najczęściej są na pograniczu Golda/Platyny, jak już wbijesz się do platynki 1/2/3 to jeszcze jakoś można pograć. 

Opublikowano

Znam ludzi którzy byli w B1 i boostowali się do golda/platyny... Mnie to zastanawia po prostu po co? Żeby pochwalić się przed kolegami czy co? Jak gra na poziomie silvera/brąza to w platynie rankedów wygrywać nie będzie, a jak już stanie się wyjątek to i tak wyjdzie ze statami np. 1/10 kompletny bezsens i 0 satysfakcji z gry. Tyle w temacie ;)

Opublikowano

Znam ludzi którzy byli w B1 i boostowali się do golda/platyny... Mnie to zastanawia po prostu po co? Żeby pochwalić się przed kolegami czy co? Jak gra na poziomie silvera/brąza to w platynie rankedów wygrywać nie będzie, a jak już stanie się wyjątek to i tak wyjdzie ze statami np. 1/10 kompletny bezsens i 0 satysfakcji z gry. Tyle w temacie ;)

zgadzam się z kolegą.

Opublikowano

Wszedzie sie trafiaja takie typy, nie tylko w goldzie. Z reszta gry na niskim diamencie/platynie/goldzie sie niczym nie roznia. xD

Atmosfera na czacie tez taka sama. :)

Opublikowano

Wowo, a ja gram na koncie brata, ktore bylo w silver V no to w te 8 dni wakacji wskoczyłem do Gold I i jeszcze meczyk i platynka. Dużo spotkałem osób, które przegrywały linie, a potem przepraszały jak zaczeliśmy wygrywać. Najzabawniejsze są mecze Udyrem - Report udyr 0 ganks, fuckin idiot lost game for us itd. A ja wybiegam w 35 minucie, u nas stoi sam nexus, 54 stacki, rozpierdalam całego teamfigtha'a i od razu co? Honor udyr, im really sorry, bro, honored - beka z ludzi na 102. Kolejna sprawa, ludzie mówią jak to oni wygrywają linie, a ich team wszystkl psuje. Wy chyba nie rozumiecie jednej sprawy. MACIE ZNISZCZYĆ PRZECIWNIKA, TAK, ABY NIE ISTNIAŁ, A NIE WYGRAĆ LINIE, MACIE ZAGRAĆ TAK, ABY ICH TEAM GRAŁ 4 VS 5 A NAWET 3 VS 5 JEŻELI MÓWIMY O BOCIE, TO SIĘ NAZYWA WYGRANA LINIA A NIE 100 CS W 10 MINUCIE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...