Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14] Manuel Neuer

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

285141408653796842150.jpg

Redakcja FIFA przedstawia Wam recenzję zawodnika:

Manuel Neuer!

#1 - Informacje dotyczące zawodnika. 

Imię: Manuel.

Nazwisko:  Neuer.

Data urodzenia: 27 marca 1986 roku.

Państwo które reprezentuje: Niemcy.

Pozycja: Bramkarz.

Wzrost: 193 cm.

Obecny klub sportowy: Bayern Monchium.

#2 - Charakterystyka piłkarza w grze.

788871408735420842150.png

Wzrost: 193 cm

Lepsza noga: Prawa

Pracowitość w ataku: Średnia.

Pracowitość w obronie: Średnia.

Sztuczki: 1*

Słabsza noga: 4*

#3 - Zalety oraz wady:

ZALETY

- Wzrost

- Parady

- Refleks

- Dalekie wykopy

- Zachowanie podczas rzutów rożnych

- Słabsza noga

- Ustawienie

WADY

- Brak

#4 - Recenzja piłkarza.

Witam wszystkich. W dzisiejszej recenzji Manuel Neuer.

Według mnie ten bramkarz jest najlepszy w FIFA zaraz po Petrze Cechu. Zawsze ratował mnie on w trudnych sytuacjach i meczach,

po prostu jest to ściana, nie bramkarz. Lecz ta strona ma też swoją drugą, złą stronę. Jeżeli grasz przeciwko Neuer'owi, to masz problem.  Możesz próbować grać na główki, a i tak Neuer obroni. Ze strzałami z dystansu jest podobnie. Najlepszą metodą, aby strzelić mu gola jest podejście w pole karne i strzelenie bomby na dalszy słupek.

Znacie już moją opinie na temat tego bramkarze, to teraz przejdę do opisywania wad i zalet.

Zalety:

Najlepszą jego zaletą jest wzrost oraz refleks. Dzięki nim potrafi wyjąć takie piłki, które reszta bramkarzy by przepuściła.

Strzelenie Neuer'owi to nie lada wyczyn. Dalszą z zalet jest zachowanie podczas rzutów rożnych. Neuer potrafi się bardzo dobrze ustawić podczas wrzutek wykonywanych przez przeciwnika, a co za tym idzie potrafi wybronić piłkę, która leci skierowana do naszej bramki.

Tak samo Neuer zachowuje się w trakcie meczu. Ustawia się bardzo dobrze, więc niełatwo mu strzelić z daleka. Fakt czasem zdarzy się kiks i piłka wpadnie, ale zdarza się to rzadko. Kolejną pozytywną cechą u Neuer'a jest słabsza noga. Bramkarz posiada jej 4*, dzięki czemu spokojnie może wybijać piłkę.

Wady:
Brak.

Jest to bramkarz kompletny, który posiada wszystkie cechy do pilnowania bramki.

#5 - Podsumowanie

10/10

#6 - Pozostałe karty piłkarza w Ultimate Team

157461408741198842150.png684811408741198842150.png885391408741198842150.png

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Bezdyskusyjnie najlepszy bramkarz świata. Miałem przyjemność grania TOTS'em i to co wyprawia na linii bramkowej to jest bajka. Broni 100% sytuacje. :)

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Bezdyskusyjnie najlepszy bramkarz świata. Miałem przyjemność grania TOTS'em i to co wyprawia na linii bramkowej to jest bajka. Broni 100% sytuacje. :)

On nie ma TOTS-a ;d

Neuer jest jednym z najlepszych bramkarzy w obecnej Fifie.  Jego Ov w 15 ma wynosić aż 90 dzięki czemu będzie w TOP5 najlepszych piłkarzy.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...