Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plik .iso

wnuko54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem gdzie wrzucić, prosze o przeniesienie :)
Otóż mam taki problem: pobrałem "commandos strike force" jako torrent i mam do wypalenia 30 plików iso i 51 plików do których nie mam probramu i nie wiem jakie mają rozszerzenie... Można to wszystko zrobić, żeby to był 1 plik iso ?
W każdym .winrar jest plik iso.

post-662713-0-68057000-1408741352_thumb.png

Opublikowano

nie jestem pewien czy na tym forum wgl jest taki dział gdzie można to umieścić, ale na pewno nie w dziale zarządzania serwerami minecraft...

41099282381060526874.png

Opublikowano

Ehh Te "Niewiadomo jakie" pliki to są pliki informacyjne instalatora. Musisz zmontować plik iso i wlaczyc instalacje. wtedy instalator poprosi cie o wskazanie tych plików. Wybierasz miejsce gdzie są zapisane i instalujesz. Myślę ze pomoglem. @Hak3rPL Tak jest taki dział. A nazywa się Komputery. 

Opublikowano

jeżu, rozwiązanie dosłownie jak dla idiotów w mediamark : prawy myszki na dowolnym pliki i opcja WinRar : WYPAKUJ

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czy ty czytales pytanie? On nie wie co ma z tymi plikami zrobić i jak zainstalowac to co pobral ;-; A idiotą z media markt to jestes chyba ty :) 

Opublikowano

Czy ty czytales pytanie? On nie wie co ma z tymi plikami zrobić i jak zainstalowac to co pobral ;-; A idiotą z media markt to jestes chyba ty :)

Robem ma rację. Nie ma znaczenia, który archiwum zacznie rozpakowywać. Dalej już autor tematu musi radzić sobie sam, bo nie pomagamy piratom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...