Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platyna WTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktoś mógłby by mi powiedzieć dlaczego dostaje się takie cepy w plat v co robia po 0/10 ? czym carrować takich baranów bo to już nawet nie jest śmieszne

Sygnatura.jpg

Opublikowano

ktoś mógłby by mi powiedzieć dlaczego dostaje się takie cepy w plat v co robia po 0/10 ? czym carrować takich baranów bo to już nawet nie jest śmieszne

boostowane to :D

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

11/2 na midzie ;] zed mial 0/6/0 enemy i wygrał gre, ryze albo na bolu albo nie wiem co wlecial zbił mnie na bombe na flashu i gg wp bo moj team total 0

po drugie to nie jest temat dla spamu a dla podania przydanych skryptów :( nie takich jak brain.lua bo tutaj skill nie wystarcza zeby coś ugrac

Sygnatura.jpg

Opublikowano

11/2 na midzie ;] zed mial 0/6/0 enemy i wygrał gre, ryze albo na bolu albo nie wiem co wlecial zbił mnie na bombe na flashu i gg wp bo moj team total 0

po drugie to nie jest temat dla spamu a dla podania przydanych skryptów :( nie takich jak brain.lua bo tutaj skill nie wystarcza zeby coś ugrac

No niestety platyna to najgorsza dywizja.

Jakieś Vayne,Ezy,Syndry,Xertexy powinny starczyć.

Ew jungle tylko autosmite.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Jungla nie idzie carrowac, nawet jeśli pomogę dla wszystkich lini to wystarczą sytuacje 2v2 albo 1v1 i przegrywaja gre ...

Sygnatura.jpg

Opublikowano

Czemu w plat V jest tyle cepów? Rzuć okiem na statystyki ... http://www.lolsummoners.com/stats/eune 

W brązie V znajduje się niewiele więcej osób niż w platynie V ... 

I właśnie siedzą takie gówna co sobie myślą JA P******E MAM PLATYNE ALE JESTEM PRO.

I k***a chamią sie,robią fochy jacy oni są zajebiści.I przez to przegrywają innym gry.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

I właśnie siedzą takie gówna co sobie myślą JA P******E MAM PLATYNE ALE JESTEM PRO.

I k***a chamią sie,robią fochy jacy oni są zajebiści.I przez to przegrywają innym gry.

a między nimi a b5 nie ma wielu różnic ;( tylko dywizja i obramówka-platyna-swag ;////

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Spróbuj coś syndra ugrać, ja w plat 1 siedze od prawie 2 tygodni i skacze od plat 1 do plat 3. Wczoraj miałem 1 win do seri i tristana w lobby zmienila skille na tp i smite a  po starcie gry wyszła ;c. Przed wczoraj miałem podobny mecz ale zrobiłem syndra 15-1 na midzie w tym gankowałem bota kumplowi który grał adc 1 vs 2 i wygralismy to.

Ja używam syndre od hondy + prodiction i xeratha mehaio z Vprodiction

edit. Skoro grasz mida znajdz sobie dobrego adc do duo, ja jak gram duo z moim premade przeważnie win(chyba, że ja spierdole sobie early i potem jestem useless)

Opublikowano

Vayne nic nie ugrasz bo potrzebuje niesamowitego skilla żeby mieć mobilność i skill do tf'ów ja bym bardziej polecał lucka który ma bardzo dobry late/early i do tego jego pasywka.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...