Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to oznacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam takie dwa małe pytanka.

1. Czy serwer www z oferty professional na gserv.net starczy na początkową stronę? Jeśli nie, to podajcie jakiś tani i dobry hosting z paysafecard.

2. Co oznacza dostęp do powłoki ssh? Co mogę dzięki temu zrobić?

Pozdrawiam

PS Przepraszam za błędy - pisane z telefonu.

Opublikowano

1. Na sam początek starczy nawet pakiet start.

2. Tutaj masz wszystko wyjaśnione: http://panel.kylos.pl/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=75

Jakbym chciał pakiet start, to bym wziął cba/ct8, czy coś innego z tych darmowych ;x

Wracając, mam jeszcze inne pytanko. Jak to jest z tymi "darmowymi" domenami .pl na rok? Muszę podać prawdziwe dane? Czy po roku będę musiał za to zapłacić? Może lepiej wziąć darmową domenę .tk?

Pozdrawiam

Opublikowano

Za rok będziesz musiał zapłacić za tą "darmową" domenę i to ze sporą nawiązką. Jeśli chcesz kupić domenę, to nie patrz na cenę jaką zapłacisz teraz w promocji, tylko na cenę za jaką będziesz musiał ją odnowić za rok. Nie wiem jakie masz plany odnośnie wykorzystania domeny, ale na darmowe raczej nie patrz, bo w każdej chwili może Ci ona zostać zabrana.

Opublikowano

domene można kupić za 30 zł ( o ile się nie myle). A te darmowe na rok to faktycznie jest na rok, ale potem musisz zapłacić 90 zł - razem z przedłużeniem na kolejny czyli płacisz za 1 rok + drugi rok  + 30 zł dodatkowo

Osobiście pomagam tylko na PW lub e-mail

-----------------------------------------------------------------

https://github.com/smietanka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...