Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Q kassadina

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jakie skille blokuje Q kassadina?

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

chodziło mi o przerwanie ładowania skili nie o tarcze sorki 

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Q Kassadina nie ma już Silenc'a więc żadnej umiejętności nie przerywa

przerywa

Kassadin ciska nieziemskim pociskiem z energii Pustki, zadając obrażenia i przerywa ładowanie zaklęć. Nadmiar energii gromadzi się wokół niego, tworząc tarczę pochłaniającą obrażenia magiczne przez 1.5 sek.

tez jestem ciekaw jakie, ale pisze ladowanie zaklec czyli cos w stylu ulti nunu mi sie zdaje

<>

Opublikowano

przerywa

tez jestem ciekaw jakie, ale pisze ladowanie zaklec czyli cos w stylu ulti nunu mi sie zdaje

Jestem w szoku, żyłem w kłamstwie :D

Opublikowano

W praktyce można by rzec że Kassadin ma Silence tylko specyficzne, pozwala na wyłączenie castowalnych spelli, ale nie blokuje innych czarów bo trwa z 0,01 sek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...