Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Imba

SoulsHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serio dostał bana? XDD

oglądam go od dłuższego czasu, dziś od 19 miał przerwę do 21

on i rasistowskie piosenki? puszcza jedynie playlisty z normalną muzyką, a za dotacje puszcza nutki na życzenie - z opisu z dotacji. łał

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Wow, przestalem o 15 ogladac teraz wchodze i cos nie pasi bo zawsze stream byl, a tera ban ;o

Szkoda miejmy nadzieje ze sie nie zalamie ;d

krążą plotki, że ktoś z góry z twitch.tv siedział u niego i chwilę po tym dostał banicje :D ale za co  xD

Opublikowano

no k***a sub poszedł się j**** pięknie! czas zasubować gierczaka

Opublikowano

raz teledysk z dupami puścił, ale potem powiedział że chyba nie może i przestał

za muzykę z donejta raczej nie, bo to jego słowa "impreska, o chuju co on zrobił itp." a to co mu widzowie dają to przecież on nie jest jasnowidzem żeby wiedzieć co mu kto przyśle

dobrze myślę chyba, więc ub inc

Opublikowano

Hey,
Od dluzszego czasu naplywalaly do mnie niepokojace informacje, mianowicie moj kanal jest notorycznie reportowany glownie z powodu rajdowania gboba  Z tego co sie dowiedzialem, ludzie z supportu mieli albo maja mnie dosyc a dokladnie reportow kierowanych na moj kanal i zostal on zamkniety na miesiac, a powodem jest randomowa wklejona litania z wszelkimi zasadami etc. Nie moge sobie pozwolic na miesieczne wakacje, wiec zostaje mi hmm HITBOX? jedno jest pewne - ZAWSZE BEDE O WAS P{AMIETAC I NEI ZOSTAWIE WAS :. Pytanie teraz do was - jakie widzicie rozwiazania, mozliwosci i ogolnie wasza refleksja na ten temat??

nie macie racji :P 

info z fb Imby

Opublikowano

Imba krul to na pewno przez jego widza ktory go subowal tj. Ksiadz_ norberta _gierczaka dawal mu duzo donejtow a dis zglosil go do rajota za bola a rajot do twitcha wszystko jasne

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Imba krul to na pewno przez jego widza ktory go subowal tj. Ksiadz_ norberta _gierczaka dawal mu duzo donejtow a dis zglosil go do rajota za bola a rajot do twitcha wszystko jasne

Rozjebał xD A tak na temat: Jak dla mnie Imba to najlepszy streamer lola - jaki humor bym nie miał, odpalę sobie streama/filmik na yt od Mitquma albo iMba fun i od razu pojawia się uśmiech na mojej twarzy. Będzie streamował, bo chce dolary - to jasne :) 

Opublikowano

To widzowie powinni odpowiadać, nie iMba który nic nie zrobił i mówił że nie popiera takich akcji. IMO głupota ze strony twitcha bo sami na nim zarabiali ;) Permban dla takiego typa co pisze coś u Gboba i się nauczy to że zbanowali iMbe poskutkowało jeszcze gorzej bo gimby od imby mu spamują chat.

Pasjonat
Opublikowano

tak, dodatkowo on prosił ich o nie naskakiwanie na gboba

No ale są ludzie i parapety, do niektórych j****ych gimbusów nie dociera czasem.

.

Opublikowano

No ale są ludzie i parapety, do niektórych j****ych gimbusów nie dociera czasem.

oni jeszcze po tym całym banie i dowiedzeniu się, że w to zamieszany jest kanał gboba, poleźli tam spamowac i flejmować, po czym chwalili się tym na fb

współczuję tych gimbów Imbie, który sam się zachowuje coraz lepiej i prosił swoich widzów o chociażby jakąś kulturę (sytuacja z fx) 

Opublikowano

oni jeszcze po tym całym banie i dowiedzeniu się, że w to zamieszany jest kanał gboba, poleźli tam spamowac i flejmować, po czym chwalili się tym na fb

współczuję tych gimbów Imbie, który sam się zachowuje coraz lepiej i prosił swoich widzów o chociażby jakąś kulturę (sytuacja z fx) 

Jaki streamer tacy widzowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...