Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Batman: Arkham Asylum - błąd przy uruchomieniu

BerykPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,wczoraj mój kolega zakupił sobie Batmana Arham Asylum w pomaranczowym pudełeczku. Dodał tą gre na steam i dostał edycje GOTY. Ja tez mam tą edycje ale nie wiedziałem ze da się dodac tą gre na steam i dostac edycje GOTY. Dodałem zainstalowałem i kiedy chce uruchomic te gre to pisze mi "Wystąpił nieobsługiwany wyjątek w aplikacji. Jeśli klikniesz przycisk Kontynułuj aplikacja zignoruje ten błąd i podejnie próbe kontynuacj. Jeśli klikniesz przycisk Zamknij,aplikacja zostanie natychmiast zamknięta. Składnik zewnętrzny zgłosił wyjatek" Co ja mam w takim wypadku zrobic. Prosze o szybką pomoc.                                                 

PS: Jako tytuł tego błędu pisze"Microsoft.NET Framework" Microsofta mam 4.5 wieć najnowszego. Kiedy daje kontynułuj wyskakuje mi coś takiego 

https://imagizer.imageshack.us/v2/1135x709q90/538/8YAwk1.png

76561198071662701.png

Opublikowano

A ty także masz pudełkową grę tak jak twój kolega? czy jemu także wyskakuje taki błąd? 

Tak mamy takie same wersje. Tylko ja wczesniej przechodziłem batmana na Games for Windows a on nie. Jemu taki błąd nie wyskakuje bo gra właśnie 

76561198071662701.png

Opublikowano

Tak mamy takie same wersje. Tylko ja wczesniej przechodziłem batmana na Games for Windows a on nie. Jemu taki błąd nie wyskakuje bo gra właśnie 

Ja proponuje ci usunąć wszystko co związane jest z tą grą a następnie zainstalować ją krok po kroku wszystko dokładnie, czyli dodawanie do steam i inne rzeczy lub w ogóle nie dodawaj do steam i zobacz czy gra ci normalnie chodzi, możliwe że to wszystko może ci pomóc bo w takich przypadkach daje to rezultat. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...