Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy 24, gdzie kupić refy.

BoLowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J.w czytałem o refach 24 ale na ich stronce pisze "REFY24 © 2014 ALL RIGHTS RESERVED. Na stronie nie jest prowadzona sprzedaż. Strona ma charakter informacyjny."

Tak więc prosze o opinie lub jakieś inne zaufane serwisy.

Bedzie lajkuf w luj.

Opublikowano

http://mightyservice.net/ - Polecam ci tutaj kupić . Pisałem ze sprzedającym i pytałem się czy jak dostane bana to czy jest jakaś reklamacja . Otrzymałem odpowiedź : "Jeszcze sie taka sytuacja na kilkaset klientow nie zdarzyla, wiec bedziemy myslec jak sie cos takiego stanie, wyslesz nam screena +dowod zakupu (jakies stare screeny z rozmowy albo ref ID) i wtedy na pewno cos wymyslimy zebys nie zostal na lodzie" Polecam . Jest opcja kupna za PLN .

Opublikowano

Potwierdzam to co napisał lousun :) Fajna stronka.

Ale na allegro jest 1zł za 1ref więc też się opłaca. Chociaż większa szansa na wyłapanie bana ale zawsze jest jakieś tam ryzyko.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Zamówiłem na tym mighty...

Widze że dobry serwisz, dostałem kod zamówienia i wszystkie informacje  ;)

Jeśli coś się stanie z twoim kontem to pisz śmiało do Sprzedającego , zrób SS z Rozmów . Kod Zamówień i innych informacjach .

Opublikowano

J.w czytałem o refach 24 ale na ich stronce pisze "REFY24 © 2014 ALL RIGHTS RESERVED. Na stronie nie jest prowadzona sprzedaż. Strona ma charakter informacyjny."

Tak więc prosze o opinie lub jakieś inne zaufane serwisy.

Bedzie lajkuf w luj.

Refy24 jest legit, to o czym mówisz jest napisane zapewne dlatego że koleś nie ma zarejestrowanej działalności gospodarczej.

Opublikowano

Jeśli pytacie się o ten serwis : http://mightyservice.net/ . Nie można płacić w PSC ponieważ ceny to 62,50 zł a nie ma takiego PSC . Napiszcie do sprzedającego czy jest możliwość kupna np. 50 referrali za psc . Jeśli nie to idźcie na pocztę i zróbcie przelew z poczty , dostaniecie tam taki druczek , poproście sprzedającego o dane i wypełnijcie , dajcie pania z okienka a one zrobią resztę .

Opublikowano

Jeśli pytacie się o ten serwis : http://mightyservice.net/ . Nie można płacić w PSC ponieważ ceny to 62,50 zł a nie ma takiego PSC . Napiszcie do sprzedającego czy jest możliwość kupna np. 50 referrali za psc . Jeśli nie to idźcie na pocztę i zróbcie przelew z poczty , dostaniecie tam taki druczek , poproście sprzedającego o dane i wypełnijcie , dajcie pania z okienka a one zrobią resztę .

Co z tego że nie ma takiej PSC? Sprzedawcy nie żądają od Ciebie kodów PSC tylko płatności z twojego kodu na ich konto np. w Paymentwall. Po prostu sprzedawca nie chce takich płatności przez PSC bo są nie opłacalne w niektórych przypadkach.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...