Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym jest Dla mnie MPCForum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam was, chciałbym powiedzieć kilka słów na temat MPCForum.pl, a właściwie czym jest dla mnie. Może was to nie interesuje, ale zostańcie, przeczytajcie, może macie podobne zdanie,

skoro tu weszliście.

Może zacznę od tego, jak tu się znalazłem, prawdę mówiąc, znana przyglądarka "Google" przywiodła mnie tutaj, gdyż szukałem czegoś na temat LoL'a, już nawet nie pamiętam czego, i 

wyświetlił mi się temat, gdzie jakiś kolega miał takie same pytanko. Z tego co pamiętam była to jakaś błahostka, a najlepszą odpowiedź napisał wtedy kolega Zarax, tyle co z tego pamiętam ;)

No i tak pozostałem w dziale LoL'a i czytałem różne rzeczy, potem wszedłem na główną stronę, aby zobaczyć jakie działy można tu jeszcze spotkać, natchnąłęm się na wiele gier, w które gram,

bądź grałem. Postanowiłem założyć tu konto i udzielać rad innym, jak i pytać się innych, być może bardziej doświadczonych graczy.

Te forum jest dla mnie taką odskocznią od codziennego życia, tak wiem, pewnie teraz pomyśleliście, że mówi ten, co ma zaledwie kilka postów... tak, lecz w większości czytam, nie piszę,

wolę się dowiadywać, niż robić jaki kolwiek offtop, lub pisać to, co ktoś już napisał wyżej :) Wracając do tematu, gdy jestem tutaj, to czuję, że ktoś zawsze odpowie, napisze, zapyta, zażartuje, 

a czasem nawet zhejtuje. Te forum, ta cała społeczność, jest jak taka wielka drużyna, podzielona na pojedyńcze, maluteńkie jednostki, którymi są działy, niektórzy pewnie należą do wielu

takich jednostek, lecz zawsze będzie stał murem za swoich. Tutaj jest też o tyle dobrze, że czy to brzydki, nieśmiały, rudy, gruby czy nawet zmasakrowany, znajdzie kogoś, z kim może pogadać

na wspólne tematy.

Moim zdaniem te 8 lat istnienia nie idę w zapomnienie, na pewno ludzie, którzy tu są czują to samo. Jestem przekonany, że użytkownicy, którzy byli tu kiedyś, wracają nawet na tą godzinkę

dziennie, aby pobyć ze swoimi. Jak myślicie, dlaczego ludzie robią multikonta po dostaniu bana na głównym koncie? - Bo chcą tu być, a to, że popełnią głupstwa i uzbiera się te 100%, 

to nie znaczy, że człowiek jest od razu spisany na straty. A, teraz dziękuję Ci za to, że zechciałeś poświęccić kilka minut swojego życia, aby przeczytać to. Jeśli chcesz to skomentować,

komentuj, zobaczymy czy wszyscy mamy to samo w głowie ;)

Pozdrawiam Czarny.

| Nałogowy gracz LoL'a | Użytkownik | Recenzent | Znawca Prawa i Kultury | Muzyk |

Opublikowano

Miałem tylko 9 lat

Uwielbiałem Mpcforum, miałem wszelakie lajki wydrukowane i powieszone na scianie i wszystkie filmy na dvd od media team

Modliłem się do mpcforum każdej nocy przed snem, dziękując za to że żyję

"Mpcforum jest miłością", "mpcforumm jest życiem" mówiłem

Tata to usłyszał i nazwał mnie pedałem

Wiedziałem że jest zazdrosny o moje oddanie forum

Nazwałem go p**dą

Dał mi w pysk i posłał mnie do łóżka

Płakałem, bolała mnie twarz po uderzeniu

Leżałem w łóżku i było mi zimno

Poczułem wszechogarniające mnie ciepło

Coś mnie dotknęło

Było to forum

Byłem tak szczęśliwy w tym momencie

Szepnął mi do ucha "To moje cheatowisko"

Złapało mnie swoimi mocarnymi komputerowymi łapskami i powaliło na ziemię tak, że stałem teraz na czworaka

Jestem gotowy

Rozpostarłem moje pośladki dla mpc

Spenetrowało moją grotę nestle

Bolało tak bardzo, ale robiłem to dla mpc

Czuję jak rozrywa mi dupsko a oczy zachodzą łzami

Stawiam się naprzeciw jego sile

Chcę zaspokajać mpcforum

Ryknęło tym swoim mocarnym głosem przeładowania dysku na cały dom, zapełniając całe moje jelito grube swoją miłością

Tata wchodzi do pokoju

Forum patrzy mu prosto w oczy i rzekło "502 bad gateway"

Forum wyszło przez okno, zostawiając za sobą woń smaru do procesorow

Mpc jest miłością, forum jest życiem

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Miałem tylko 9 lat

Uwielbiałem Mpcforum, miałem wszelakie lajki wydrukowane i powieszone na scianie i wszystkie filmy na dvd od media team

Nazwałem go p**dą

Coś mnie dotknęło

Było to forum

Złapało mnie swoimi mocarnymi komputerowymi łapskami i powaliło na ziemię tak, że stałem teraz na czworaka

Jestem gotowy

Chcę zaspokajać mpcforum

Ryknęło tym swoim mocarnym głosem przeładowania dysku na cały dom, zapełniając całe moje jelito grube swoją miłością

Tata wchodzi do pokoju

Wzruszające, 2/10 w skali bakłażana

Chciałem wiedzieć więcej o bfp4f i bfh. Tak wszedłem tutaj i jestem

Opublikowano

Wzruszające, 2/10 w skali bakłażana

Chciałem wiedzieć więcej o bfp4f i bfh. Tak wszedłem tutaj i jestem

O co chodzi? ;O

| Nałogowy gracz LoL'a | Użytkownik | Recenzent | Znawca Prawa i Kultury | Muzyk |

Opublikowano

Witam was, chciałbym powiedzieć kilka słów na temat MPCForum.pl, a właściwie czym jest dla mnie. Może was to nie interesuje, ale zostańcie, przeczytajcie, może macie podobne zdanie,
skoro tu weszliście.
Może zacznę od tego, jak tu się znalazłem, prawdę mówiąc, znana przyglądarka "Google" przywiodła mnie tutaj, gdyż szukałem czegoś na temat LoL'a, już nawet nie pamiętam czego, i 
wyświetlił mi się temat, gdzie jakiś kolega miał takie same pytanko. Z tego co pamiętam była to jakaś błahostka, a najlepszą odpowiedź napisał wtedy kolega Zarax, tyle co z tego pamiętam ;)
No i tak pozostałem w dziale LoL'a i czytałem różne rzeczy, potem wszedłem na główną stronę, aby zobaczyć jakie działy można tu jeszcze spotkać, natchnąłęm się na wiele gier, w które gram,
bądź grałem. Postanowiłem założyć tu konto i udzielać rad innym, jak i pytać się innych, być może bardziej doświadczonych graczy.
Te forum jest dla mnie taką odskocznią od codziennego życia, tak wiem, pewnie teraz pomyśleliście, że mówi ten, co ma zaledwie kilka postów... tak, lecz w większości czytam, nie piszę,
wolę się dowiadywać, niż robić jaki kolwiek offtop, lub pisać to, co ktoś już napisał wyżej :) Wracając do tematu, gdy jestem tutaj, to czuję, że ktoś zawsze odpowie, napisze, zapyta, zażartuje, 
a czasem nawet zhejtuje. Te forum, ta cała społeczność, jest jak taka wielka drużyna, podzielona na pojedyńcze, maluteńkie jednostki, którymi są działy, niektórzy pewnie należą do wielu
takich jednostek, lecz zawsze będzie stał murem za swoich. Tutaj jest też o tyle dobrze, że czy to brzydki, nieśmiały, rudy, gruby czy nawet zmasakrowany, znajdzie kogoś, z kim może pogadać
na wspólne tematy.
Moim zdaniem te 8 lat istnienia nie idę w zapomnienie, na pewno ludzie, którzy tu są czują to samo. Jestem przekonany, że użytkownicy, którzy byli tu kiedyś, wracają nawet na tą godzinkę
dziennie, aby pobyć ze swoimi. Jak myślicie, dlaczego ludzie robią multikonta po dostaniu bana na głównym koncie? - Bo chcą tu być, a to, że popełnią głupstwa i uzbiera się te 100%, 
to nie znaczy, że człowiek jest od razu spisany na straty. A, teraz dziękuję Ci za to, że zechciałeś poświęccić kilka minut swojego życia, aby przeczytać to. Jeśli chcesz to skomentować,
komentuj, zobaczymy czy wszyscy mamy to samo w głowie ;)

Pozdrawiam Czarny.

Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się że albo jesteś grubym, rudym, nieśmiałym, brzydkim nerdem i piszesz to aby się dowartościować, albo liczysz na jakąś "nagrodę" ze strony administracji :D

Na MPC trafiłem jakieś 3 lata bo prawdopodobnie szukałem czitów do metina :D  Forum te uważam za jedno z najbardziej godnych uwagi i dlatego założyłem tu konto.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się że albo jesteś grubym, rudym, nieśmiałym, brzydkim nerdem i piszesz to aby się dowartościować, albo liczysz na jakąś "nagrodę" ze strony administracji :D

Na forum trafiłem jakieś 3 lata bo prawdopodobnie szukałem czitów do metina :D  Forum te uważam za jedno z najbardziej godnych uwagi i dlatego założyłem tu konto.

No raczej nie... napisałem to, bo tak chciałem, napisałem prawdę, tyle z mojej strony. Nie chce żadnych nagród, ani się nie dowartościowywuję, nic tych rzeczy.

Opublikowano

Miałem tylko 9 lat

Nazwałem go p**dą

Coś mnie dotknęło

Było to forum

Jestem gotowy

Chcę zaspokajać mpcforum

Tata wchodzi do pokoju

Wtf xD? Ile czasu to pisałeś? xD
Opublikowano

Dla mnie to zwykłe forum z dużą ilością użytkowników co jest ogromnym plusem, ale niektóre działy np. BF czy COD wydają mi się trochę martwe.

Opublikowano

miejscem gdzie wchodzę, żeby się pośmiać z nieudolnych modów, gmów, administracji, ludzi, którzy z definicji powinni chyba być chyba wzorem do naśladowania a najczęściej to jakieś 14 latki, które po prostu cały swój czas poświęcają forum pisząc 50 nic nie wnoszących postów dziennie, dzięki czemu osiągneli te swoje pozycje, o ile to można wgl. nazwać "osiągnięciem" 

Opublikowano

Więc tak.. :)

Trafiłem tutaj przypadkiem jakieś 2 lata temu

lecz zła administracja ciągle mnie banowała

to jest moje hmm.. jakieś 60 konto na tym forum :D

Dobra ch*j z tym ale musiałem jakoś zacząć moją poezje :)

Tak więc trafiłem tu dawno temu ponieważ szukałem priv metin2 i jakoś mnie tu zawiało.

Wiem o tym że większość użytkowników mnie tutaj nie lubi :)

wiem ponieważ czytam to codziennie w ich postach :D

Ale ja też tutaj nikogo nie lubie i szczerze mówiąc to forum to dla mnie jedno wielkie bagno :P

jeden debil głupszy od drugiego

hejter hejtuje hejtera

ludzie się wyzywają jak tylko mogą

większość użytkowników to niedojeby po 12 - 15 lat

gimbusy gdy wracają ze szkoły wchodzą na forum i hejtują

nie ma takiego słowa które określało by nazwe tego forum

chyba że (MPC Forum) Milion Pierdolniętych Cepów :D

nie wiem dlaczego tak jest ale tylko nieliczni potrafią tutaj. pisać normalnie

większość hejtuje, obraża, cwaniaczy itd..

@ ADMIN

Nie karaj mnie za negatywną wypowiedź na temat forum ale wszyscy doskonale wiemy że tak jest.

Pamietam ze gdy pierwszu raz się tutaj znalazłem (2 lata temu)

było całkiem spoko.. kulturka itp :)

ale teraz z tymi gimbusami to porażka :P

Pozdrawiam wszystkich z gimnazjum <3

40922277020460886480.jpg

Opublikowano

Więc tak.. :)

Trafiłem tutaj przypadkiem jakieś 2 lata temu

lecz zła administracja ciągle mnie banowała

to jest moje hmm.. jakieś 60 konto na tym forum :D

Dobra ch*j z tym ale musiałem jakoś zacząć moją poezje :)

Tak więc trafiłem tu dawno temu ponieważ szukałem priv metin2 i jakoś mnie tu zawiało.

Wiem o tym że większość użytkowników mnie tutaj nie lubi :)

wiem ponieważ czytam to codziennie w ich postach :D

Ale ja też tutaj nikogo nie lubie i szczerze mówiąc to forum to dla mnie jedno wielkie bagno :P

jeden debil głupszy od drugiego

hejter hejtuje hejtera

ludzie się wyzywają jak tylko mogą

większość użytkowników to niedojeby po 12 - 15 lat

gimbusy gdy wracają ze szkoły wchodzą na forum i hejtują

nie ma takiego słowa które określało by nazwe tego forum

chyba że (MPC Forum) Milion Pierdolniętych Cepów :D

nie wiem dlaczego tak jest ale tylko nieliczni potrafią tutaj. pisać normalnie

większość hejtuje, obraża, cwaniaczy itd..

@ ADMIN

Nie karaj mnie za negatywną wypowiedź na temat forum ale wszyscy doskonale wiemy że tak jest.

Pamietam ze gdy pierwszu raz się tutaj znalazłem (2 lata temu)

było całkiem spoko.. kulturka itp :)

ale teraz z tymi gimbusami to porażka :P

Pozdrawiam wszystkich z gimnazjum <3

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/898971408752576389521.jpeg

Ty tak serio czy żartujesz, bo nie wiem? :)

btw.

Trafiłem tu przez szukanie porad do Metka dawno, dawno temu, po jakimś czasie założyłem konto no i jestem, lel :v

Opublikowano

Ja osobiście mpcforum.pl uważam za wylęgarnie debilnych zachowań. Tutaj jest mekka niesprawiedliwości, w związku z warnami i innymi karami jakie możesz otrzymać za free, wystarczy się tylko postarać.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Szukałem killera do metina, więc musiałem zrobić konto by pobrać hacka.

Przez następny rok nie udzielałem się, nawet nie wchodziłem.

O grę zwaną League of Legends, akurat był to początek s1.

Pamiętając MPC z dobrej strony postanowiłem zacząć udzielać się w dziale metina (:ninja:) i lola (trochę później).

Zaczynając wchodzić w wiek 'buntowniczy' zacząłem każdego hejtować, wiadomo poleciało parę banów na to konto.

W końcu przemyślałem swoje zachowanie i chciałem to 'odpokutować' zaczynając pomagać jak najwięcej.

Aktualnie pełnie jedno z wielu miejsc moderacyjnych dzięki zaufaniu innych :).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...