Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grac w FIFA15 DEMO

ORTOR4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż może i głupi temat ale cóż

A więc czy ktoś mi powie jak można przetestować gre FIFA15 ?

Podobno wyszła wersja demo i teraz takie moje pytanie jak w to grać

Gdzies czytałem ze podobno znow wyszla demo 21 sierpnia

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Demo jeszcze nie wyszło prawdopodobna data wyjścia to 9 wrzesień. Polecam nie czytać głupot typu, że demo wychodzi wcześniej ponieważ jest to fałszywa informacja :) .

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Demo jeszcze nie wyszło prawdopodobna data wyjścia to 9 wrzesień. Polecam nie czytać głupot typu, że demo wychodzi wcześniej ponieważ jest to fałszywa informacja :) .

A mozna grac w wersie BETA ,bo na fb kilka fan page cos pisza :D

Opublikowano

A mozna grac w wersie BETA ,bo na fb kilka fan page cos pisza :D

Nie można, niektórzy dodają zdjęcia niby z menu, ale to są zdjęcia udostępnione przez EA :).

Opublikowano

Nie można, niektórzy dodają zdjęcia niby z menu, ale to są zdjęcia udostępnione przez EA :).

Acha to thx za info i czekam na wersje demo aby przetestowac i sprawdzic czy mi pojdzie bez lagow :D

PS: w demo bd mozna zobaczyc UT czy tylko SP ?

Opublikowano

Acha to thx za info i czekam na wersje demo aby przetestowac i sprawdzic czy mi pojdzie bez lagow :D

PS: w demo bd mozna zobaczyc UT czy tylko SP ?

Będzie można zobaczyć tylko jak wygląda rozgrywka niestety. Dostęp do UT będzie zablokowany.

Jeżeli chcesz zobaczyć wygląd nowego UT i śledzić najnowsze news-y o Fifa15 zapraszam tu znajdziesz wszystko :).

http://www.mpcforum.pl/forum/858-fifa-news/

Opublikowano

Czemu go okłamujecie? beta FIFY 15 jest, ale tylko na xbox one i bodajże xbox 360. Szybko blokują/usuwają live na twitchu itd. z tej gry.

Opublikowano

Czemu go okłamujecie? beta FIFY 15 jest, ale tylko na xbox one i bodajże xbox 360. Szybko blokują/usuwają live na twitchu itd. z tej gry.

Zamknięta Beta oznacza, że nie jest dla wszystkich. Jest tylko dla "testerów" EA którzy są przez nich wybierani :).

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngup2 teraz to żeś walnął głupote.

@topic 9 wrzesien

Kody dostaną nieliczni użytkownicy XBOX, dlatego to się nazywa zamknięta beta, więc nie rozumiem gdzie zrobiłem błąd ????

If you are selected to play the FIFA 15 Closed Beta on August 21st, you will receive an email at the address associated with your Origin Account with your Closed Beta access code on Xbox One or Xbox 360.

Beta participants are randomly chosen and contacted by email invite only (our game advisors are not authorized to provide email invites). As there is limited space on the Closed Beta, not everyone will receive an invite.

Before you can access the , you will need to download and launch the game. Afterwards, you should be able to access the forum normally. If you were already logged in, you may need to log out of Answer HQ and log back in for your access to be recognized.

Don't worry, the FIFA 15 demo drops soon! Be sure to stay tuned on Twitter, and Facebook.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...