Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S5->DALEJ

Słit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już jestem w S2 ale jak startowałem byłem w S5 także to moja pierwszy screen z kwalifikacji do S2 które wygrałem.
1zf7bc7.jpg

Po wygraniu gry, Viktor z polski(gold5) zaczął mnie oskarżać o BoL'a i napisał że napisze do supportu ale się przestraszyłem stracić takie konto o kurcze. Jakby ktoś chciał go obczaić to nick czarnyzy

Opublikowano

Już jestem w S2 ale jak startowałem byłem w S5 także to moja pierwszy screen z kwalifikacji do S2 które wygrałem.

1459114087240391016354.jpg

Po wygraniu gry, Viktor z polski(gold5) zaczął mnie oskarżać o BoL'a i napisał że napisze do supportu ale się przestraszyłem stracić takie konto o kurcze. Jakby ktoś chciał go obczaić to nick czarnyzy

z taka farma to na pewno bol

Hello there.

Opublikowano

nie kłóć się z ludźmi ani nie odpisuj takim, którzy coś trąbią o bolu (poza tym chyba go nie używasz, nie? :D

jak nie tykasz tego to po co się tłumaczyć, oni i tak wiedzą lepiej 

co się farmy czepiać jak 28 minut, 10 killi, to chłopak latał i zabijał a nie miniony męczył xD

787741420213763595569.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...