Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logitech vs A4tech

dusza37

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logitech bez dwóch zdań. Mają lepsze produkty, np klawiatura i myszka, mialem z a4techa, i sie po jakims czasie zepsuly, a logitech tez kiedys uzywalem myszki i klawiatury, w podobnej cene byly do tych z a4techa i sie lepiej sprawowaly ( sprawowaly bo obecnie mam lepszy sprzet ).

Opublikowano

Według mnie logitech nie jest tak dobry jak każdy pisze. Sam posiadam myszkę a4 tech x748k od 3 miesięcy i sprawuje się świetnie :) Wogóle się nie zacina ani nic. Mam klawiaturę a4tech od 4 lat i działa w 100%, nic się nie zniszczyło. Kolega posiadał takową myszkę logitecha za 200 zł i co? 3 miesiące i ded :/ Także polecam a4tech. Logitech według mnie jest przereklamowany.

Opublikowano

Mam klawiaturę i myszkę z Logitecha już chyba z 2 - 3 lata i jestem zadowolony, więc polecam.

Opublikowano

2 myszki mi się szybciej zepsóły z logitecha niż jedna z a4tech :D

teraz mam a4techa i mam już rok i jest nadal jak od nowości :P

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

To moze zalezy od samego sprzetu, bo sa modele lepsze i gorsze, a firmy nie wylapaly bledow itp. Ja widocznie trafilem na sprzet gorszej jakosci z a4techa i lepszej z logitecha. Nie zapominajmy, ze logitech ma najlepsze sluchawki w cenie do 600 <okolo>. Jedyna ich wada (uzywalem ich kilka dni bo mi kolega pozyczyl), i byly troszke ciezkie, poza tym nic. 

Opublikowano

Nie zapominajmy, ze logitech ma najlepsze sluchawki w cenie do 600 <okolo>

No na bank ... xD Przykład jakiś masz? Bo ja nie widzę ani jednego.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o myszkę w 100% lepsza firma to A4tech posiadam myszkę F3, grałem w CS:GO, CS 1.6 banie siadały gładko :D Teraz gram w smite również bardzo fajnie się gra, póki co nie zapowiada się aby miała się zepsuć. Jest bardzo dokładna.

Opublikowano

Logitech g35

Są lepsze. Te są tyle warte ile Razery. Nic.

Sennheiser HD380 PRO, AKG K242 HD i Brainwavz HM5. Do każdych z tych kupujesz mikrofon i masz o wiele lepsze połączenie. A jeśli ma być wbudowany to proszę: Sennheiser PC330 i PC360. I to są tylko jedne z przykładów.

A do samego tematu. Logitech robi świetne myszki. To im trzeba przyznać :D

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

To zależy od produktu. Miałem kiedyś bezprzewodowy zestaw - klawiatura + myszka z Logitech'a i nie dość że często się ścinała to jeszcze strasznie szybko padały baterie ;| Kupiłem też kiedyś bardzo tanią kierownice z Logitech'a i do teraz sprawuje się świetnie ;)

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Myszek od a4 tech nie polecam, bardzo szybko się zużywają, widać na nich wytarcia, zadrapania, schodzi z niej warstwa z nadrukiem.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

No właśnie chodzi mi najbardziej o serię bloody.Bo złożyłem sobie taki pakiecik tylko że jeszcze się zastanawiam.Może ktoś doradziłby mi myszkę,klawe,słuchawki,podkładke od logitecha w rozsądnej cenie.

Opublikowano

A4Tech Bloody to szrot jakich nie mało. Sam ją posiadam i będę zmieniał. Nie będę mówił, która jest lepsza, za to powiem coś o A4Tech.

A4Tech tnie koszta różnymi idiotycznymi działaniami. Np. kupujesz myszkę, w specyfikacjach pisze: AVAGO xxxx, a co w myszce siedzi?

Tandetny PixArt. Większość (9/10 myszek?) A4Tech'a ma tego gównianego PixArta (w tym seria Bloody). Jest to najgorszy możliwy sensor.

Trzymajcie się z dala od A4Techa. Lepiej kupić myszy konkurencji. To są polecane przeze mnie firmy:

Logitech (niektóre ich myszki też są szajsowate, jak np. drogi i niby najlepszy G502, który też ma PixArta :)), Razer, Steelseries, Zowie.

A co to znaczy rozsądna cena? Podaj max budżet i Ci cały zestawik złożę

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...