Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam sposób na FakeMail

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Sprzedam własny sposób na fakemail (czyli na podszywanie się pod każdy e-mail). Dzięki niemu będziemy mogli napisać z jakiego chcemy e-mailu do kogo chcemy i ile chcemy! Oczywiście można coś takiego wykonać w sieci, ale za jednego e-maila płacimy około 5 zł sms'em (przynajmniej ja na coś takiego się natknąłem).. A tu? A tutaj płacimy kasę w granicach 10-15 zł i możemy wysłać owych mailów nieskończoność. Jednak jest jedna zasada! A mianowicie: NIE ODPOWIADAM ZA SZKODY WYRZĄDZONE OWYM SYSTEMEM. SYSTEM FAKEMAIL JEST DOZWOLONY TYLKO I WYŁĄCZNIE W CELACH EDUKACYJNYCH! WSZELKIE PRÓBY OSZUKANIA POWAŻNYCH FIRM LUB SERWISÓW JEST SUROWO ZAKAZANE! OSOBA, KTÓRA PRÓBUJE POPEŁNIĆ OWE PRZESTĘPSTWO BIERZE CAŁKOWITĄ ZA TO ODPOWIEDZIALNOŚĆ! Tak samo jest z wszelakimi trojanami! Autorzy nie ponoszą konsekwencji za nieodpowiednie wykorzystywanie tych materiałów!

Kto jest zainteresowany pisać na gg: 864861. Sztuczkę mogę pokazać od ręki za zwykłe "proszę" (jeżeli tylko będę miał na to czas).

Podsumowanie:

Fakemail = podszywanie się pod czyiś adres e-mail. Z samej budowy e-mailu osoba nie da rady domyśleć się, że e-mail jest podrabiany!