Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wytrzyma PS3?

MiNiM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 2 lat gram na moim PS3 CECH2503B po okolo 2-3h dziennie i czasami serie po 8h i PS3 wciaz dziala (chociaz czuje ze niedlugo padnie). Predzej kontroler rozwalisz niz nowe PS3 :D

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Od 2 lat gram na moim PS3 CECH2503B po okolo 2-3h dziennie i czasami serie po 8h i PS3 wciaz dziala (chociaz czuje ze niedlugo padnie). Predzej kontroler rozwalisz niz nowe PS3 :D

Slim nie padnie, moja 1 konsola, ta początkowo siadła dopiero po jakichś 4/5 latach, a jest o wiele gorsza od Slima.

Opublikowano

Zależy od sztuki... Ale w przypadku Slim/Super Slim 6 lat nie powinno być problemem. Ja mam PS3 Super Slim od 2 lat, jak już gram, to minimalnie 7 godzin. I nie ma żadnego problemu

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Slim nie padnie, moja 1 konsola, ta początkowo siadła dopiero po jakichś 4/5 latach, a jest o wiele gorsza od Slima.

Ta tylko moj Slim dochodzi do 70-80C na RSX oraz CPU. W takich temperaturach nie trudno YLoD dostac. Podkrecilem Fan Speed o 20% i do 50 mi chlodzi na szczescie.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Ta tylko moj Slim dochodzi do 70-80C na RSX oraz CPU. W takich temperaturach nie trudno YLoD dostac. Podkrecilem Fan Speed o 20% i do 50 mi chlodzi na szczescie.

Mogła to być też kwestia położenia konsoli i czystości ;)

@MiNiM to jest Slim, nowa wytrzyma długo, moja aktualnie ma 2 lata i śmiga jak nowa ;)

Opublikowano

Kupiłem w dzień premiery Ps3 to była pierwsza konsola, oraz mam ją do tej pory :) używałem 3 godziny max 14h dziennie i czasem jeszcze tak gram, raz miałem tylko problem i musiałem wyczyścić wentylator i zmienić pastę :) 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Dodam parę słów od siebie. Osobiście kupiłem PS3 kilka dni po premierze i dzisiaj pierwszy raz się popsuło. Z padem było trochę gorzej, bo miesiąc temu musiałem kupić nowego, ale co nie zmienia faktu, że nowy xbox 360 wytrzymał miesiąc. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...