Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Xlast Pro Serwer [Pl][24/7]

zielik909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE POLECAM SERWA znikaja itemy gm mi zapewnial ze juz nie benda a po przejsciu przez tp stracilem parte +3 -,- NIE POLECAM SERWA gm-owie maja po 14lat+ nie pier*** dlupot ze po 18+ a jak daja event to sa takie lagi ze ekran misie nie rusza a kompa takiego zlego niemam NIE POLECAM SERWA!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Serwer ogólnie elegancki, ale dziwni mnie jedna rzecz. U NPC można znaleźć różne rzeczy, które na innych dedykach nie mają miejsca np. kolczyki smoka i tygrysa, ale nie ma pelerynek. Nie wiem czy jest to jakieś niedopatrzenie czy zaplanowane, ale trochę dziwi. Jeżeli jednak te pelerynki są na serwie gdzieś sprytnie schowane to przepraszam za mój błąd.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

Dziwny serwer GM'owie też jak miałem jeszcze 40 zrobiłem woja chciałem zobaczyć co jest u Rybaka a GM włączył Wolnego ja go waliłem a on do mnie tak: SH! BAN! ale tylko kick, a nie miąłem żadnego SH.

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

co powiem o tym privie jest zajebisty a raczej byl gralem 2 dni zrobilem woja 70 lv dzis wchodze i tu pisze konto nie istnieje jak widac ten serw caly czas pada i znow robia go od nowa kopiuja tylko handlarzy z starego wiec wogule nie polecam grac a Gm mial rozdawac boje a jak widze porozdawal tylko niektorym a niektorych ma w dupie ;]

Opublikowano

buhaha ten server naprawde jest fajny ale niesterty w tygodniu musi byc przynajmniej 1 awaria

Ale powiem tak wole juz 1 dzien nie grac niz zeby ten server padl jak kazde inne ;

Opublikowano

ja pierdole aro czytaj troche nie widzisz ze na gorze napisane ze awaria i jakies acc nawala a po 1 na www.xlast.pl jest napisane AWARIA niedlugo napawimy, juz neokidsy nie moga grac 2h i panike sieja

Opublikowano

1.

2.te obrony i ataku co daja 200 to dla graczy którzy zaczynają gre i nie mają nic na start (prawie <,<)

no ale 80 lvl tez to moga urzywac wiec chyba lepiej postarac sie o nowego npc z eq dla low lvli a nie dawac itemy 300 obrony i 200 ataku prosze was ^^

cooltext453454825.png
Opublikowano

Kieruję się do właściciela tego serwera. Człowieku przez Ciebie i ten twój zakichany serwer bym miał po komputerze !! Wirusy umieszczasz na stronie i myślisz, ze będziesz fajny jak all bd mieć po komputerach? Schowaj sie !

DualFly

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...