Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze A

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gram w Osu od wczoraj i prawie ciągle miałem C leczu dało mi się dzisiaj wbić A! Jakieś rady dla nowego itp? 

7964914087194701138521.png

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja polecam prędkości myszy poniżej 1 (sam grałem na 0.69 ^^) Może trzeba się namachać, ale nie "miota nim jak szatan" i można precyzyjniejsze ruchy robić.
No i oczywiście grać na klawiaturze

Opublikowano

Co do rozmiarów okna, to już indywidualnie, bo nie każdy ma taki monitor jak ty :P
Jeśli będziesz kiedykolwiek chciał grać na tablecie, polecam grać w okienku. Wtedy na tablecie z full area (precyzyjniejsze ruchy) no i nie będziesz musiał się przestawiać na inną rozdzielczość (a to jest męka).
Tak więc wybierz jedną rozdzielczość, na której będziesz grał i jej się trzymaj.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jak na początek to graj częściej. Jak już wybierasz mapkę to najlepiej taką, która bardzo Ci się podoba i lubisz ją, wczuj się w rytm, żeby jak najlepiej trafić. Rób tak, żeby jak najlepiej Ci wychodziło. Jest to moja metoda, którą ja używam i powiem, że bardzo dobrze się u mnie sprawdza, zawsze mam SS,S. Bardzo rzadko kiedy dostaję A. Życzę Ci powodzenia i graj, graj i graj! ^^

sl539m2qqa9h89wzg.jpg

Opublikowano

Jedyne rady jakie można Ci dać, to graj graj i graj.

Graj szybsze i cały czas szybsze mapy, z czasem będziesz ogarniał hardy, a kiedyś nawet insejny. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...