Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3 vs VT - serwer TS3

JaTylkoSciagamC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planujemy przenieść się gildią na TeamSpeak'a z powodu opóznień na VT i szukam pomocy!

1. Najtańszy serwer TS3 dla 50 osób (około 50+ osóB).

2. Uptime 100% - częste wypady w nocy itd.

3. Zero ścin/opóżnien.

PS. Nie chce płacić ponad 50zł za TS3 dla gildii na miesiąc bo wydaje mi się to śmieszne ;p (publiki odpadają)

Opublikowano

Chyba najlepszy hosting :) Tylko licencje musisz skołować

VPS Classic 1 spokojnie uciągnie 50 osób

https://www.ovh.pl/vps/vps-classic.xml

Z tego co wiem to na zwyklym ts3 (postawionym na VPS) mozna mieć 32 sloty, nie chce załatwiać x dni licencji na x osob bo potrzebuje TS3 na teraz.

Czy użycie "cracked" na zahasłowanym ts3 zrobi różnice i wjebią mi bana tzn. blacklisted.

PS. Tego VPS'a już posiadam do innych celów :P

Opublikowano

Z tego co wiem to na zwyklym ts3 (postawionym na VPS) mozna mieć 32 sloty, nie chce załatwiać x dni licencji na x osob bo potrzebuje TS3 na teraz.

Czy użycie "cracked" na zahasłowanym ts3 zrobi różnice i wjebią mi bana tzn. blacklisted.

Jeśli posiadasz NPL i cały czas z niej korzystasz to nie wygasa tylko automatycznie Ci ją przedłużają i tak w kółko ;)

Opublikowano

Jeżeli masz crackowaną licencję to po prostu zmień Sb sloty na ok 100 + załóż hasło (trudne) wyłącz wyświetlanie TS3 na liście serverów, nikt nie zgłosi, a wątpię, że administracja teamspeak.com biega po ts'ach i sprawdza je ;) Także jeżeli masz crackowaną licencję to zrób tak jak napisałem wyżej, ale się tym nie chwal, że takową licencję posiadasz :)

Ew. poproś kogoś aby udostępnił Ci xx. z licencji npl/crack bo jeżeli ktoś ma kupioną od teamspeak, wątpię że udostępni :).

Opublikowano

Dzięki za info, a to wyłącza tylko skanowanie od strony serwerów teamspeak.com czy też gametracker nie będzie działał ?

Opublikowano

Jeżeli masz crackowaną licencję to po prostu zmień Sb sloty na ok 100 + załóż hasło (trudne) wyłącz wyświetlanie TS3 na liście serverów, nikt nie zgłosi, a wątpię, że administracja teamspeak.com biega po ts'ach i sprawdza je ;) Także jeżeli masz crackowaną licencję to zrób tak jak napisałem wyżej, ale się tym nie chwal, że takową licencję posiadasz :)

Ew. poproś kogoś aby udostępnił Ci xx. z licencji npl/crack bo jeżeli ktoś ma kupioną od teamspeak, wątpię że udostępni :).

Jakiś poradnik co do scrakowanej licencji + skad pobrac? Bardzo by mi sie przydało.

Opublikowano

Kupić już jak coś.

hahahah kupic ale doje...... od jakiegos oszusta ?

Można normalnie pobrac ja od prawdziwych tworcow (na piratebay'ach) nie jakiegos Polaczka, ktory klepie biede... (i udaje ze jest tworca owej licencji)

3.0.10.3p1 (prawdopodobnie wyjdzie jeszcze 3.0.10.3p2 bo nie dodano wszystkich adresów localhostu do binarki, ASE nie działa nadal jak powinien, więc do wersji 3.0.11 wszystko powinno już być cacy)

Download:

http://speedy.sh/gCJnV/Teamspeak-3-Server-3.0.10.3p1-Crack-New-Accounting-Server-Emulator-Bonus.rar

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/7197d50bc9368e8eb536cc54a029444d43d2acae15a1de1760db41cd414e8943/analysis/1408458528/

Scan z mojego anty-wirusa

http://pastebin.com/LJiXTGWN

Opublikowano

Ddos.

Dzięki za info, a

to wyłącza tylko skanowanie od strony serwerów teamspeak.com czy też gametracker nie będzie działał ?

Jeżeli nie dodasz swojego serwera do listy na stronie

gametracker.com
to Ci nie będzie skanował..

Jakiś poradnik co do scrakowanej licencji + skad pobrac? Bardzo by mi sie przydało.

Poradnika pewnie nie znajdziesz poszukaj dl ew. kup ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...