Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy do lola

klomato1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Allegro, Refy24 jednak polecam Ci wpłacić kasę na paypalu ( błyskawiczna płata ) i z niego zapłacić za refy. Np na jakiś zagranicznych stronach ;).

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Allegro jak patrzyłem tanie są refy, około 1zł 1 ref.

Na allegro są tanie reffy ale nie masz 100% pewności ze nie dostaniesz bana . Ten link co ja podałem oferuje pomoc w wypadku wyłapania bana na reffy lub perma . 

Opublikowano

Na allegro są tanie reffy ale nie masz 100% pewności ze nie dostaniesz bana . Ten link co ja podałem oferuje pomoc w wypadku wyłapania bana na reffy lub perma . 

Na czym ta pomoc polega?

Opublikowano

Na czym ta pomoc polega?

Na czym pomoc dokładnie polega to nie wiem ale mogę zacytować co ta osoba mi napisała :

Ja : Rozumiem czy jest jakaś gwarancja na to że jeśli Riot "jakoś" się dowie że te reffy były kupione i zabiorą nagrody . ?

Sprzedający : Jeszcze sie taka sytuacja na kilkaset klientow nie zdarzyla, wiec bedziemy myslec jak sie cos takiego stanie, wyslesz nam screena +dowod zakupu (jakies stare screeny z rozmowy albo ref ID) i wtedy na pewno cos wymyslimy zebys nie zostal na lodzie .

Możemy wywnioskować że Sprzedający zrobi nam nowe Reffy na inne konto ( w przypadku bana na reffy ) a jeśli zostanie zbanowane konto to zrobi nowe konto i na nie wstawi reffy . - Są to tylko i wyłącznie moje przypuszczenia .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...