Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra

Gandeald

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem miłośnikiem gier RPG właśnie przeszedłem po raz nawet nie wiem który Gothica 2 :D, nie chce mi się grać jeszcze raz (do czasu) ale do tego czasu szukam czegoś podobnego czyli klasycznego rpg, czyli wiadomo klasyczne expienie, wymyślne questy, i typowe dla rpg (gothica) zbroje :)

Gry które przeszedłem i te które mi się nie spodobały:

-gothic 1 (complete)

-gothic 2 (wyżej :D)

-gothic 3 (przycina mi się nawet z patchem, nie jest to wina kompa niestety bo śmiga mi wszystko na full)

-arcania (przeszedłem ale strasznie liniowa, zero swobody)

-risen 1 (complete)

-risen 2 i 3 (nie cierpię piratów)

-wiedźmin 1 i 2 (complete z wszystkimi DLC)

Pamiętam tyle, polecacie coś jeszcze (w wymienionym wyżej stylu)

Opublikowano

Witam,

jestem miłośnikiem gier RPG właśnie przeszedłem po raz nawet nie wiem który Gothica 2 :D, nie chce mi się grać jeszcze raz (do czasu) ale do tego czasu szukam czegoś podobnego czyli klasycznego rpg, czyli wiadomo klasyczne expienie, wymyślne questy, i typowe dla rpg (gothica) zbroje :)

Gry które przeszedłem i te które mi się nie spodobały:

-gothic 1 (complete)

-gothic 2 (wyżej :D)

-gothic 3 (przycina mi się nawet z patchem, nie jest to wina kompa niestety bo śmiga mi wszystko na full)

-arcania (przeszedłem ale strasznie liniowa, zero swobody)

-risen 1 (complete)

-risen 2 i 3 (nie cierpię piratów)

-wiedźmin 1 i 2 (complete z wszystkimi DLC)

Pamiętam tyle, polecacie coś jeszcze (w wymienionym wyżej stylu)

Wszystkie części Fallouta.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Cóż może Sacred 1 i 2. A jak nie to Mount & Blade : Warband. Lub Gothic 2 Noc Kruka z modami : Grzesznicy PL lub Złote Wrota.

Opublikowano

Sacred odpada nie kręci mnie ten widok, M&B grałem ale wydaje się grą bez fabuły i taką która nigdy się nie kończy, Gothic z modami mi nie podchodzi.

Opublikowano

Trylogia Mass Effect, Dragon Age Origins, System Shock 2(niby nie widok jak z Gothica, ale świetna fabuła i typowo rpgowe misje),Fable, Vampire The Masquerade: Bloodlines :P

58815786.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...