Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny patologiczny serial na TVN -.-

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o nowy serial Szkoła który startuje 1 września na antenie TVN.

Wasze reakcje?

Bo moja babcia znów się naogląda pierdół i będzie mi p******** głupoty że maryche jarają w kiblach -,-

Opublikowano

Wasze reakcje?

Bo moja babcia znów się naogląda pierdół i będzie mi p******** głupoty że maryche jarają w kiblach -,-

Moja to też ogląda.

Jestem ciekaw kto to wymyśla/ 

Deus vult

Opublikowano

Wiadomo, że tvn robi 2/10 dokumenty, ale to już jest przegięcie. To jest obraz patologicznej szkoły, typowy dla zsz. Oczywiście, że będę oglądał, bo będzie niezła beka z tych pseudo aktorów, np. dziewczyna waląca setke cytrynowki, "fajty" na boisku czy "pszypaly o bosze!"

Opublikowano

Wiadomo, że tvn robi 2/10 dokumenty, ale to już jest przegięcie. To jest obraz patologicznej szkoły, typowy dla zsz. Oczywiście, że będę oglądał, bo będzie niezła beka z tych pseudo aktorów, np. dziewczyna waląca setke cytrynowki, "fajty" na boisku czy "pszypaly o bosze!"

Albo te 

"o fak" w zwiastunie XDD

Opublikowano

Wasze reakcje?

A co nie jarają?

Opublikowano

A co nie jarają?

W kiblach? Nie sądze. Prędzej na imprezach ;)

@top

Polacy rodacy biedacy będą patrzeć na serial "dla beki" nabijajac ogladalnosc, a potem narzekać, że w telewizji same debilizmy..

Opublikowano

Właśnie sobie przejeżdżałem koło gimbazy na motorku. 

Akurat masa gimbusów wychodziła i przechodzili na przejściu. Było chyba jakieś spotkanie integracyjne czy coś...

I tak sobie pomyślałem, że mój rocznik to chyba ostatni normalny był...

Panienki wyglądają jak chłopy, tylko że z długimi włosami.

Patrząc na te pipy poczułem nawet taki wstręt, że aż mi ramiona same zaczęły się ruszać... (Tak jak u Durczoka w TVN)

Też wam się wydaje, że z roku na rok jest co raz gorzej?

Opublikowano

Akurat masa gimbusów wychodziła i przechodzili na przejściu. Było chyba jakieś spotkanie integracyjne czy coś...

Patrząc na te pipy poczułem nawet taki wstręt, że aż mi ramiona same zaczęły się ruszać... (Tak jak u Durczoka w TVN)

Nie ma co się dziwić, jak wszędzie mówią, żeby nie bić dzieci i potem wyrata taka patologia, która myśli, że wszystko jej wolno.A ten serial jak z tego co czytałem ma być m.in o tym jak to z młodzieżą trzeba "rozmawiać", być deliktatnym.Kiedyś nauczyciele mieli szacunek wśród uczniów przynajmniej udawany.Dzisiaj traktują ich jak kolegów albo jak śmieci, bo przecież zaraz przyleci mamusia albo tatuś i będą mieć pretensje dlaczego nauczyciel zwróciłu wagę ich córuni...

Opublikowano

Też mam takie zdanie

Nie ma co się dziwić, jak wszędzie mówią, żeby nie bić dzieci i potem wyrata taka patologia, która myśli, że wszystko jej wolno.A ten serial jak z tego co czytałem ma być m.in o tym jak to z młodzieżą trzeba "rozmawiać", być deliktatnym.Kiedyś nauczyciele mieli szacunek wśród uczniów przynajmniej udawany.Dzisiaj traktują ich jak kolegów albo jak śmieci, bo przecież zaraz przyleci mamusia albo tatuś i będą mieć pretensje dlaczego nauczyciel zwróciłu wagę ich córuni...

Jak rozmawiać z nimi ? Hahahah jebłem. Jak u nas inne wogóle słownictwo. BTW LOL WTF OMG Hahs. Być delikatnym? Chyba k***a.. no nie wiem co powiedzieć ręce opadają. Rodzice przyjdą z roboty my pójdziemy na miasto się pobujać wrócimy i spać. A w sumie racja kiedyś był szacunek dla nauczyciela. Nie było że to pizda h*j i kurw nie wie co jeszcze. Teraz to gimbaza się taka zrobiła. 3 gim to jeszcze normalna jest ale te 2 i 1. Kurwaaaa śmieechu warte to chyba dzieci z podstawówki a nie gimnazjum. Śmieją się bo gołąb siadł na gałęzi. Szpanują że palą fajki i niby się nauczycieli nie boją a jak ich złapią to nawet loda zrobią żeby nie mówić rodzicom pewnie. 

Dziewczyny to jakieś leginsy które prześwitują jak szkło kolczyki buciki niektórzy to glany (propsy dla nich bo przynajmniej mają swój styl i się wyróżniają). A teraz zacytuje słowa magika: Świat schodzi na psy, razem z nim my

Opublikowano

Ciekawe czy przebije Warsaw Shore  xD. Jak dziadek zobaczył ten zwiastun to powiedział, że kolejne gówno w telewizji ;f

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...