Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś w to gra?

suomi93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. gralem w wolfteam jakies 2 lata temu i bylo full luda do gry, moje pytanie - czy ktos w to wgl jeszcze gra? i gdzie? eu?, jesli ktos wie gdzie gra duzo ludzi to prosze podac link do strony z reje i download.

Opublikowano

Pewnie że grają w Wolfteam polscy gracze możesz spotkać ich praktycznie na każdych serwerach, nawet ja od czasu do czasu pogram sobie chwilkę, lecz to już nie to samo co wcześniej ponieważ wcześniej było więcej ludzi a teraz zmalała popularność wolfteam. 

Opublikowano

witam. gralem w wolfteam jakies 2 lata temu i bylo full luda do gry, moje pytanie - czy ktos w to wgl jeszcze gra? i gdzie? eu?, jesli ktos wie gdzie gra duzo ludzi to prosze podac link do strony z reje i download.

ludzi gra całkiem sporo jak na gre P2W

Opublikowano

@Makyura Tutaj się nie zgodzę, gra nie jest tak bardzo P2W można normalnie i dobrze grać F2P ;).

grałem w WT jeszcze na US gdy nie było PL'a uwierz mi że bardzo wiele się zmieniło

Opublikowano

Gra jest ciągle aktualizowana, ciągle wychodzą nowe przedmioty za ap, coraz to większe bonusy ;) Postacie, ekwipunek, bronie.. Bez wydawania AP nie masz za bardzo szans na przyjemną rozgrywkę. 

Gra ma dostarczać rozrywki, nie nerw. 

Co nie oznacza, że bez ap nie można grać. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Gra jest ciągle aktualizowana, ciągle wychodzą nowe przedmioty za ap, coraz to większe bonusy ;) Postacie, ekwipunek, bronie.. Bez wydawania AP nie masz za bardzo szans na przyjemną rozgrywkę. 

Gra ma dostarczać rozrywki, nie nerw. 

Co nie oznacza, że bez ap nie można grać. 

Wbiłem orzełka wydawając 0 ap pozdro :) zawsze coś wpadnie za eventy, kuźnie nie kuźnie itd ;)

Nchf.png

lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...