Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do czego on służy? Nie chce mi się ściągać .Net 3.5. Jak możesz to daj SS.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

może chodzi o ceny danego przedmiotu np. illby na kradi nie kosztuje tyle samo co illby na deme

Opublikowano

@klodzio12

Dajmy przykład: 1m mesos on Kradia is worth: 940 k mesos in Demethos, wiec jakim cudem tu jest 1m i tam 1m? o.O

Nie do końca jest tak samo ;)

Opublikowano

@klodzio12

Dajmy przykład: 1m mesos on Kradia is worth: 940 k mesos in Demethos, wiec jakim cudem tu jest 1m i tam 1m? o.O

Nie do końca jest tak samo ;)

nie wiem. wg mnie powinno byc tak,ze 1m tu to 1m tam. ;p zdania nie zmienie ^^

Opublikowano

no tak, tylko że to byloby bez sensu,bo powiedzmy chcialbym sie wymienic kasą z kradii na demethos i nic na tym bym nie zyskal/stracil xD

Opublikowano

niech no wam wyjaśnie, Demethos to nowy** serwer, mało ludzi na nim gra z związku z czym droższe są rzeczy, na Kradi jest pełno ludu i rzeczy nie są tak drogie. (różnica nie jest duża ale zawsze jakaś tam jest :P)

Opublikowano

no tak, tylko że to byloby bez sensu,bo powiedzmy chcialbym sie wymienic kasą z kradii na demethos i nic na tym bym nie zyskal/stracil xD

moze byc tez tak, ze ktos gra na Kradia, a ktoś na Demethos i chcą poprostu przenieś meso z Kradia na Demethos i na odwrot. =P nic nie musza zyskiwac ani tracic ;p