Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem w włączaniem.

Lider812

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że były podobne tematy kiedys ale wolałem nie robić odkopu.

Pobrałem Smite, zainstalowałem. Gdy próbuję uruchomić to na chwile jakby sie uruchamiał robi się czarny ekran i słychać muzyczkę przez 1 lub 2sekundy a później gra sie minimalizuje, przy dalszych próbach powiekszenia jest to samo. Reinstalowałem gre, pobierałem od nowa, nawet config ściągałem od jakiegos ziomka któremu działało, ale u mnie nic. Nawet jak uruchamiam przez administratora lub w trybie zgodności z innym systemem (np. XP). Bawiłem sie w tych ustawieniach, ale nic to nie daje.

Mam Windows 7 Ultimate 64bit

Procesor i karta spełniają wymagania sprzętowe ;p

Proszę o pomoc.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@Lider812

Na jednym z for znalazłem

Okay, navigate to your .ini files (that you just deleted) and load the BattleEngine configuration file. Find Fullscreen value to False. Save the file and close it then run Smite.

That should make the game load into Windowed mode.

If this fails, try creating another user account, try running the game from this other account.

TG

Dobra, przejdź do plików ini (które po prostu usunięte) i załadować plik konfiguracyjny BattleEngine. Znajdź pełnoekranowy wartość na false. Zapisz plik i zamknij go, a następnie uruchomić Smite.

Że powinno się obciążenie grę do trybu okna.

Jeśli to się nie powiedzie, spróbuj utworzyć kolejne konto użytkownika, spróbuj uruchomić grę z tego innego konta.

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...