Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program activation UI przestał działać

grymus32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie klikam na fife 14 graj wyskakuje mi błąd program activation UI przestał działać 

Podpis problemu:
  Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH
  Nazwa aplikacji: ActivationUI.exe
  Wersja aplikacji: 4.5.1.7
  Sygnatura czasowa aplikacji: 52962bae
  Nazwa modułu z błędem: ActivationUI.exe
  Wersja modułu z błędem: 4.5.1.7
  Sygnatura czasowa modułu z błędem: 52962bae
  Kod wyjątku: c0000005
  Przesunięcie wyjątku: 0002a0ee
  Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.1
  Identyfikator ustawień regionalnych: 1045
  Dodatkowe informacje 1: 0a9e
  Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
  Dodatkowe informacje 3: 0a9e
  Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
POMOCY SZUKAŁEM NA WSZYSTKICH FORACH NIKT NIE MA TAKIEGO PROBLEMU WTF ... prosze pomocy 
komputer mam dobry niedawno kupiony  ~`2 tysie 
Opublikowano

Panel sterowania - rozwiązywanie problemów - zmień ustawienia - zaznacz opcję: Wyłącz.
Odznacz też opcję: Zezwalaj na rozpoczęcie rozwiązywania problemów natychmiast po uruchomieniu.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Spróbuj to.

Panel Sterowania ---> Zapora Systemu Windows ---> Wyłącz lub Włącz Zaporę Systemu Windows i na górze wybierz Wyłącz Zaporę Systemu Windows.

Lub to.

1.Włączamy Fife i oczywiście po kliknięciu "graj" nic się nie dzieje. 2.Odpalamy menedżera zadań i zamykamy wszystkie PROCESY o nazwie ActivationUI

Opublikowano

Z zaporą się juz bawiłem z avastem te wszystkie takie miej zaawansowane sprawdzalem . nwm czy zle sformułowałeś zdanie ale jak klikam graj to wyskakuje mi błąd activation ui przestał działać . a ty napisales ze jak klikam graj to nic sie nie dzieje . Jak cos to ten plik activation UI się znajduje w folderze origin- fifa 14 - game - core  domyslnie C dysk 

odinstalowywalem gre 

dawalem napraw

nic nie dziala :C

Opublikowano

Na innym forum znalazłem taki sam problem jak Twój. Powodem były gryzące się pamięci ram. Wymiana ram rozwiązała problem.

Opublikowano

what the f**k . przedwczoraj fifa mi śmigała a dzisiaj wyskakuje mi problem z ram coś tutaj jest nie tak mam 8 g pamieci i co mam je wymieniać i jak moga sie gryzc wtf ?! 

Opublikowano

Niestety nie działa nwm w czym jest problem gdy klikam 2 razy na activation UI gdzie ten plik jest  wyzej moj post . to sie nic nie dzieje ale zaden error nie wyskakuje nwm juz ... ale przedwczoraj normalnie gralem ;C 

Opublikowano

Dodam jeszcze że jak wejde do fify 13 klikam graj to w menadżerze wyskauje mi fife 13 i nagle sie zamyka (czyli nie działą ) a w fife world wbijam i wyskakuje mi komunikat serwery ea sa niedostpene chwilowe . chociaz działają bo kumpel sobie gra :C niewiem jest wielkim fanem fify siedze caly dzien nad tym niektórzy coś tam pisali o reinstalu windowsa 7 ale co ja tam robiłem nic z dnia na dzien przestała działać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...