Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Why you should not play with Russians

kuskoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, to mój pierwszy post tutaj, lecz od dłuższego czasu przyglądam się tutejszej dyskusji. Mam zamiar zrobić serię na YouTube- tytuł jak w temacie. Jeśli macie jakieś id meczy/powtórki śmiało piszcie w temacie.

Z góry dzięki.

Pozdrawiam,

Kuskoman

Opublikowano

Problem w tym, że są 2 typy ludzi tutaj:

1. to ludzie, którzy sami grają takie gówno, że wyśmiewanie ruskich w ich obecności nie wypada

2. to ludzie, dla których bycie na random kanale na yt w filmie, który będzie miał 5 wyświetleń, jest ostatnim z ich marzeń.

Opublikowano

Niestety nie zaliczam się do żadnej z nich... Niedługo sam spróbuję włączyć pub i region russia

Opublikowano

Wyżej jest opcja fajna i możesz dodać, że muszą dobrze ogarniać to oprócz ludzi grających gówno przyciągniesz też ludzi grających gówno + myślących, że gdyby nie team to mieliby 7k mmr.

Opublikowano

@BlackPheonix44

powtórka dawno wygasła

@Ljx

Nie mam tam aż takiego porażającego poziomu...

BTW.

Spróbuję równolegle zrobic serię "ks", powinno się tego trochę znaleźc.

Opublikowano

Jako sami gracze nie są denerwujący, są zupełnie jak cała reszta, jak znają angielski to już zupełnie bez przypału. Ale jak widzę na czacie ruskiego kłócącego się z anglojęzycznymi graczami piszącego grażdanką to mnie szlag trafia.

Angielski to podstawa gdy grasz z graczami z różnych krajów. Rosjanie sądzą że rosyjski jest uniwersalnym językiem na całym świecie. :))

Gdyby nie to, nie mam nic do rosjan.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To nie grałeś widocznie z ruskami na pubie, jak sam nie pickniesz jakiegoś supporta to możesz się prosić do usranej śmierci. Wtedy otrzymasz russian pick, najczęściej riki,zeus,bh,bloodseeker,sniper.

Opublikowano

Racja, napisałem źle, pisałem to rano na telefonie i nie moglem edytować.

Nie uwierzę ci że nie grałeś nigdy z dobrymi graczami z Rosjii.

Ta dyskusja nie ma sensu, bo wiadomo że przez internet ty zawsze będziesz sądzić że masz racje :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zauwazylem ze rusek jest niezdatny do grania tylko jesli robi russian picka jesli wybierze np Meppo to jest bardzo dobry

Dzisiaj mialem 3 ruskow w teamie. Weaver i Invoker grali dobrze, Naga troche lamila ale koniec koncow ladnie wysuportowala gre :) Trzeba poprostu dac im szanse :D

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...