Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wrócić?

szelkoffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań, bo nie wiem czy warto wracać do tej gierki ;)
1. P2W?
2. Dalej misje są tak monotonne i powtarzalne?
3. Czy ogółem warto wrócić ;v

4. Jak z ilością graczy?  ^_^ 
Dziękuję i pozdrawiam  :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

1. Nie :)
2. Nigdy nie były monotonne, przynajmniej moim zdaniem, fabuła ciekawa etc etc, robienie kampanii również nie było dla mnie nudne czy też monotonne. Także moim zdaniem takie nie są.
3. Oczywiście, że warto. Sama robiłam sobie parę miesięczną przerwę od NWO, ale po wprowadzeniu teraz nowego modułu jak i klasy wróciłam i nie żałuję.
4. Jak zawsze dużo ludzi, oczywiście przewagę mają osoby z zagranicy :)

Gb2zMZi.png

Opublikowano

1. Nie :)

2. Nigdy nie były monotonne, przynajmniej moim zdaniem, fabuła ciekawa etc etc, robienie kampanii również nie było dla mnie nudne czy też monotonne. Także moim zdaniem takie nie są.

3. Oczywiście, że warto. Sama robiłam sobie parę miesięczną przerwę od NWO, ale po wprowadzeniu teraz nowego modułu jak i klasy wróciłam i nie żałuję.

4. Jak zawsze dużo ludzi, oczywiście przewagę mają osoby z zagranicy :)

z 2 podpunktem miałem na myśli, że robisz dungeon, kolejna misja dungeon, ale raczej zawitam ponownie, wielkie dzięki, dałbym like, ale limit ;)

Opublikowano

@szelkoffy

W większości mogę się zgodzić z @Naestra. Co prawda misje w większości polegają na "idź-zabij", ale przez uwzględnienie linii fabularnej(dialogi itp.), to tego się nie zauważa. Podobnie jest jest z ilością osób na serwerze. Nie ważne o jakiej porze spróbujesz zagrać, to zawsze będziesz miał do czynienia ze sporym gronem ludzi, którzy szukają drużyny na lochy. Zaś co do samego P2W, to można mieć mieszane uczucia, gdyż dot. to określenie może zostać dodane do rubinów i klejnotów zjednoczenia. Astrale ciężko się wymienia i obwinia się o to błąd, który powodował odbierania praktycznie nieograniczonych ilości AD. Jednak nadal jest to możliwe. 

Reasumując, wraz z nowym modułem możesz liczyć na świeży start. Więc bierz się do grania.

Opublikowano

@szelkoffy

W większości mogę się zgodzić z @Naestra. Co prawda misje w większości polegają na "idź-zabij", ale przez uwzględnienie linii fabularnej(dialogi itp.), to tego się nie zauważa. Podobnie jest jest z ilością osób na serwerze. Nie ważne o jakiej porze spróbujesz zagrać, to zawsze będziesz miał do czynienia ze sporym gronem ludzi, którzy szukają drużyny na lochy. Zaś co do samego P2W, to można mieć mieszane uczucia, gdyż dot. to określenie może zostać dodane do rubinów i klejnotów zjednoczenia. Astrale ciężko się wymienia i obwinia się o to błąd, który powodował odbierania praktycznie nieograniczonych ilości AD. Jednak nadal jest to możliwe. 

Reasumując, wraz z nowym modułem możesz liczyć na świeży start. Więc bierz się do grania.

Mam zamiar zagrać z kuzynem więc ogółem fajniej się robi te wszystkie misje. Wystarczające mnie przekonaliście ^_^ Poproszę o zamknięcie tematu. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...