-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
WeyMontS
WeyMontS
Chrome'a używam od niedawna. Do teraz używałem leciwej już Opery jeszcze na jej poprzednim silniku (nowy nie przypadł mi do gustu). Jak wiadomo rodziło to czasem problemy z prawidłowym odtwarzaniem stron. Przesiadłem się na najnowszego Chrome. Ustawiłem sobie motyw, pogrzebałem w ustawieniach i zmieniłem np. wyszukiwarkę w omniboksie i takie tam inne pierdółki. Gdy wyłączyłem komputer i znowu włączyłem Chrome. Zniknął motyw, ustawienia były takie jak świeżo po instalacji. Od nowa ustawiłem swój motyw, ustawienia itp. Po wyłączeniu i włączeniu komputera znowu to samo - wszystko wróciło do ustawień fabrycznych. Tak chyba nie powinno być?
| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.