Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Chrome

WeyMontS

Pytanie

Opublikowano

Chrome'a używam od niedawna. Do teraz używałem leciwej już Opery jeszcze na jej poprzednim silniku (nowy nie przypadł mi do gustu). Jak wiadomo rodziło to czasem problemy z prawidłowym odtwarzaniem stron. Przesiadłem się na najnowszego Chrome. Ustawiłem sobie motyw, pogrzebałem w ustawieniach i zmieniłem np. wyszukiwarkę w omniboksie i takie tam inne pierdółki. Gdy wyłączyłem komputer i znowu włączyłem Chrome. Zniknął motyw, ustawienia były takie jak świeżo po instalacji. Od nowa ustawiłem swój motyw, ustawienia itp. Po wyłączeniu i włączeniu komputera znowu to samo - wszystko wróciło do ustawień fabrycznych. Tak chyba nie powinno być? :)

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

Nic sie nie zmieniło po utworzeniu użytkownika na chrome i zapisaniu na nim ustawień. Dalej po restarcie kompa wszystko wraca do ustawień fabrycznych.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

@DnaloPub 

Nie wiem czy coś robię źle. Zrobiłem nowego użytkownika, połączyłem z kontem google i nadal kasuje mi ustawienia po ponownym uruchomieniu komputera. :/

@lolos11

Akurat zużyciem procesora na szczescie nie muszę się przejmować, a Chrome jest dla mnie po prostu wygodniejsze. :) Chociaż i tak nic nie pobije Opery na poprzednim silniku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...