Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki antywirus polecacie?

Ɲestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Formatowałem wczoraj PC i zastanawiam się jaki antywirus wgrać. Wziąłem licencjonowany Malwarebytes Anti-Malware i pobrałem Panda Cloud Antivirus Free ale potem internet strasznie mi zwalniał, a ping skakał dziwnie na 650 i stał stabilnie i tak przeskakiwał 350,450,550,650,750 Wgl. jak to możliwe? Chciałbym prostego antywirusa, najlepiej w Polskim języku. Chciałbym również aby był darmowy i nie spowalniał internetu. Zapora będzie Windowsowa. Pozdrawiam.

4043121350.png

Opublikowano

Nie wiem czy avast! przemuje cały ruch sieciowy. Kiedyś z niego korzystałem i jak coś robiłem to wykorzystywał całą prędkość mojego internetu. A da się wyłączyć jakoś jego powiadomienia? Ogłuchnąć można.

4043121350.png

Opublikowano

Największy szajs jaki znam AVG i Avast.

Osobiście polecam antywirusa Microsoft Security Essentials ;)

Tylko jego chyba pod Windows 8.1 nie da się zainstalować ;/

4043121350.png

Opublikowano

Polecam ci AVG Anitvirus 2014, nic dziwnego ze ping skakał Panda i np. Kaspersky strasznie zwalniają internet.

Avast jest dobry ale jego powiadomienia potrafią zdenerwować człowieka, wszędzie widzi potencjalne zagrożenie.

Opublikowano

Polecam ci AVG Anitvirus 2014, nic dziwnego ze ping skakał Panda i np. Kaspersky strasznie zwalniają internet.

Avast jest dobry ale jego powiadomienia potrafią zdenerwować człowieka, wszędzie widzi potencjalne zagrożenie.

Poczytam jeszcze o Tym AVG ale dzięki.

Jeszcze chciałbym znać opinię kogoś czy da się zainstalować Microsoft Security Essentials na Wind 8.1 bo o ile wiem na 8 chyba się nie dało zainstalować.

Nie chcę sobie syfu na kompie robić.

4043121350.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...