Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą grę kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc kupuje sobie jedną z poniżej podanych gier:
Dishonored ( Bez DLC )
Borderlands 2 ( Bez DLC )
Metro Last Light Complete
Portal&Portal 2
BioShock
Mam 5 euro na Steam i każda z tych gier kosztuje po niżej 5 euro i nie wiem którą wybrać, teraz na Steam promocje dały duży wybór i nie wiem co wybrać xD pomożecie ?

Opublikowano

portala jesli nie masz z kims grac nie oplaca sie

dishonored fajna gra, dobra skradanka

borderlands 2 fajna w copie, solo gorzej

bioshock możesz, tylko ta gra już swoje ma

metro sie nie wypowiem bo nie gralem, ale ponoc tez nienajgorszy fps 

wybor nalezy do ciebie, ja tylko opisalem gry, ja bym bral borderlandsa 2 bo mam z kim grac ;-;

­

Opublikowano

Borderlands

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Sorry ale nie wiemy w jakich gatunkach gustujesz, jak liczyłeś na 'puste' odpowiedzi to mogłeś ankietę zrobić ^^

btw. assassiny też są po ~5ojro na steamie

Opublikowano

Dishonored ( Bez DLC ) - Kupiłem tą grę kiedyś za 15 zl, myślałem, że to prosta skradanka z dziwną grafiką, a jednak, jest to jedna z najlepszych gier w jakie grałem

- rozbudowane poziomy z wieloma ścieżkami - możesz iść chodniczkiem, przekradać się od mieszkania do mieszkania albo biegać po dachu,

grasz jak chcesz - biegniesz na pałę, skradasz się i zabijasz lub używasz cichej magii i podduszasz przeciwników,

do tego wybory - wiele misji fabularnych pozwoli ci wybrać - zabić złego gościa, albo unieszkodliwić,

być złym, czy dobrym? Następnie każdy wybór ma konsekwencje - giną różne postacie, gra ma 3 zakończenia, które uzależnione są od twoich poczynań w trakcie CAŁEJ rozgrywki,

a nie od tego jakie "drzwi" wybierzesz na samym końcu. Do tego wyraziste postacie, ciekawe uzbrojenie i przydatne czary.

Grę brałbym bez zastanowienia, gdyż jest warta każdej ceny.

Borderlands 2 ( Bez DLC ) - Giera typowo do CO-OP'a. Jak nie masz z kim grać, to raczej nie polecam, nie ma tego "fun'u" z gry, kiedy grasz sam,

warto też dodać, że gra nie posiada polskiej wersji językowej, ani spolszczenia, jeśli nie znasz dobrze języka angielskiego, raczej nie połapiesz się w fabule,

jednak mimo wszystko będziesz wiedział gdzie iść, bo od tego są znaczniki, ale to ważna rzecz. 

Ogółem gra ma piękną grafikę jak i brzydkie niedoładowywujące się tekstury, które są rozmyte, a dopiero po chwili są takie jakie być powinny.

Fabuła - średnia, taki pretekst żeby ponapierdzielać w wielkie stwory z wypasionych spluw. Lokacje, potworki, bronie, drzewka - wszystko ok,

najgorsze (albo i najlepsze) jest to, ile broni spotkamy na naszej drodze. Siedzimy w mieście wybierając najlepszą broń jaką się da i sprzedajemy śmieci,

wychodzimy poza miasto, rozwalamy jeden obóz w którym znajdujemy kolejne dziesiątki broni, które musimy porównać ze sobą, bo przecież nie chcemy przegapić jeszcze lepszej broni, prawda?

Osobiście grę kupiłbym jako drugą lub trzecią z wymienionych. Jest fajnie, ale mogłoby być lepiej.

Metro Last Light Complete - Sram przy grach tego typu, więc się nie wypowiem.

Portal&Portal 2 - Jak mogłeś w to nie grać? Najlepsze gry (jak dla mnie) na rynku! Pierwsza część to taki przedsmak, jest mało rozbudowany

i nawet trochę brzydki, za to druga część - świetna fabuła, fizyka, zagadki, zwroty akcji, możliwości, grafika. Valve w swoich grach nie zawodzi,

to są gry "must have" dla gieromaniaków. (Sam przechodziłem najpierw 2, a potem 1, polecam tak zrobić, gdyż między tymi częściami przepaść jakościowa jest ogromna, i jedynka może cię odstraszyć)

BioShock - jeśli Infinite, to tak, jedynka jest nieco przestarzała.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...