Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EzEvade vs Evadeee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest lepsze EzEvade czy Evadeee ? :)

Słyszałem że Evadeee jest lepsze bo ominie więcej skill shotów, lecz widać jak pogram omija a EzEvade mniej ominie skill shotów ale wyglada jak człowiek omija.

To prawda ? :)

Opublikowano

Co jest lepsze EzEvade czy Evadeee ? :)

Słyszałem że Evadeee jest lepsze bo ominie więcej skill shotów, lecz widać jak pogram omija a EzEvade mniej ominie skill shotów ale wyglada jak człowiek omija.

To prawda ? :)

EzEvade czasem sie pierdoli i jak leca 2 skillshoty to żeby ominąć np. Q syndry wchodzi w hooka thresha.

Opublikowano

EzEvade czasem sie pierdoli i jak leca 2 skillshoty to żeby ominąć np. Q syndry wchodzi w hooka thresha.

wcale nie trzeba bylo nie kombinowac z ustawieniami ...

Evadee ominie prawie wszystko

EzEvadee smooth funkcja ktora pokazuje ze jak omijasz to wyglada bardziej jak czlowiek ;d

lubie sie spowolnic

Opublikowano

wcale nie trzeba bylo nie kombinowac z ustawieniami ...

Evadee ominie prawie wszystko

EzEvadee smooth funkcja ktora pokazuje ze jak omijasz to wyglada bardziej jak czlowiek ;d

skasowałem plik z ustawieniami, mam standard ale nadal jest c*****e w porównaniu do Evadee, leci do mnie skillshot to zamiast go ominąc w bok i biec dalej do przodu to omija go i stoi aż skillshot mnie ominie(c*****e)

Opublikowano

Grałem i na tym i na tym i to moja opinia

Evadeee

+Większa ilość ominiętych skillshotow

+Prędkość omijania

-Brakuje ogromu skillshotow(Orianny R,Amumu, R, Galio R, Hecarim R, Annie W, Graves R, Eve R)(i wiele więcej niechce mi sie wypisywać)

-Brak opcji Smooth Omijasz skille jak robot

ezEvade

+Opcja smooth

+Ogrom skillshotow do omijania

+Bardziej rozbudowane menu

-Brak takiej dokładności omijania skilli jak w evadeee

Zaznaczam że to tylko moja opinia.

Opublikowano

Evade kiedyś miałem crack wersje, teraz lece na ezVade etraz często nie ominie, przy okazji może ktoś podać link do evade najnowsza wersje?

Odpłacę się like i skórką (w najbliższym czasie).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...