Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jest efektowniejsze na Vayne?

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Nie grałem na Ezevade ale na marksmanie gra mi się lepiej niż na rebornie. A l# evade jest b. dobre.

.

Opublikowano

Bol lepszy ;) SAC trafia wszystkie E,bierze wszystkie miniony ( chyba że jedziesz na cracku a to jest v83 bodajże) , EzVade ma więcej opcji ( evade z l# nie ma ich prawie w ogóle ) i płynniej dodguje.

Opublikowano

Bol lepszy ;) SAC trafia wszystkie E,bierze wszystkie miniony ( chyba że jedziesz na cracku a to jest v83 bodajże) , EzVade ma więcej opcji ( evade z l# nie ma ich prawie w ogóle ) i płynniej dodguje.

ty to widze masz ladnie.

wszystko z evadee jest tak samo jak z bolem moze i jeszcze lepiej

ogolnie to l# jest lepsze jak i marksman.

no i mi l# nie obciaza tak lola jak bol

Age is just a number :)

Opublikowano

ty to widze masz ladnie.

wszystko z evadee jest tak samo jak z bolem moze i jeszcze lepiej

ogolnie to l# jest lepsze jak i marksman.

no i mi l# nie obciaza tak lola jak bol

Widziałeś kiedyś menu EzVade? Evade z l# jest słaby bo nie można wyłączyć movement blocka i czasami twoja postać się "blokuje". A to że masz drewniany komputer to twoja wina ;)

Opublikowano

Widziałeś kiedyś menu EzVade? Evade z l# jest słaby bo nie można wyłączyć movement blocka i czasami twoja postać się "blokuje". A to że masz drewniany komputer to twoja wina ;)

I znowu Ty... stały hejter #L, miłośnik bola!

nie tylko on ma problemy z lagami, które powoduje bol. 

zresztą tego typka najlepiej zignorować - kiedyś wypytywał o skrypty do L, o sam program, pisał, a po info, że będzie płatne, nagle stał się fascynatem bola. oh. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

zresztą tego typka najlepiej zignorować - kiedyś wypytywał o skrypty do L, o sam program, pisał, a po info, że będzie płatne, nagle stał się fascynatem bola. oh. 

Jak jeszcze był ten pierwszy temat Bol vs L# pisałem że bol vip jest lepszy na starym koncie które zamieniłem na to z powodu nicku który na tamtym koncie był żałosny ( konto miało 4 lata ).

PS. Jeśli nie wiesz co to hate i lagi to się lepiej nie wypowiadaj. Poza tym piszesz to samo za każdym razem jak odpisze komuś ze bol lepszy ;) Mam jeszcze jeden ostateczny,legendarny argument który powali cię na kolana do takiego stopnia że wyjdziesz z tego forum ale mogę napisać ci go tylko na PW ;)

Opublikowano

on ma bol dupy ze placil za vipa na bolu a teraz jest cos lepszego i to za free :D

Opublikowano

Płaciłem i będę płacić ale dopiero jak wyjdzie bol 2.0 teraz nie warto.

jaki jest sens twojego zdania?

placilem i bede placic. czyli piszesz ze placisz za bola 

a pozniej ze dopiero jak wyjdzie bol 2.0... jaki koles

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...