Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam najtańszego telefonu z Androidem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma sensu kupowanie najtańszego telefonu z androidem bo taki będzie miał wersje 2, a mamy już 4 ileś tam. Także lepiej odłóż więcej pieniędzy i kup lepszy telefon niż byle jaki za byle co.

Opublikowano

Np.

Samsung Galaxy mini,

Samsung Galaxy young,

SONY Xperia E,

LG Swift L3,

Lepiej zainwestować w coś droższego, a zarazem lepszego.

Opublikowano

Np.

Samsung Galaxy mini,

Samsung Galaxy young,

SONY Xperia E,

LG Swift L3,

Lepiej zainwestować w coś droższego, a zarazem lepszego.

A już najlepiej kupić taki telefon w jakimś serwisie jako używany. Kosz to będzie jakieś kilkadziesiąt złotych także się opłaca.

4043121350.png

Opublikowano

Polecam Sony Ericsson Live!

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Człowieku polecasz X8 która nie ma nawet sklepu Google Play w systemie, jak on uruchomi na tym MS bo nie rozumiem.

W d***e byłeś, gówno widziałeś.

Miałem ten telefon dawno temu. Można powiedzieć, że to był taki ,,osiedlowy hit''. Każdy miał ten telefon. :D

Posiadał Google Play.

Opublikowano

W d***e byłeś, gówno widziałeś.

Miałem ten telefon dawno temu. Można powiedzieć, że to był taki ,,osiedlowy hit''. Każdy miał ten telefon. :D

Posiadał Google Play.

Posiadał android market a nie google play, a to znaczna różnica. Superowo że każdy go miał, ale czasy się zmieniły a telefon ma ponad 4 lata i wątpię żeby dla niego był MS. W sumie co ja tam wiem skoro ludzie na forach piszą że nie ma dostępu do GP to random który używał kiedyś tego telefonu wie lepiej, fakt. 

lownfast

Opublikowano

Posiadał android market a nie google play, a to znaczna różnica. Superowo że każdy go miał, ale czasy się zmieniły a telefon ma ponad 4 lata i wątpię żeby dla niego był MS. W sumie co ja tam wiem skoro ludzie na forach piszą że nie ma dostępu do GP to random który używał kiedyś tego telefonu wie lepiej, fakt. 

Ludzie z forum to chyba raczej też randomy.

Czak czy siak, jeśli ma się przeciętne IQ, to nie robi problemu własnoręczne zainstalowanie Google Play.

Opublikowano

Galaxy ace, kupiłem używany za 130zł w bdb stanie. Ogólnie nie polecam, to był zły wybór, niema co kupować takich telefonów na dzień dzisiejszy gdy są już 10 razy lepsze... Tylko będziesz sie denerwował.

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Lumia 520, ewentualnie jakiś z overmax, goclever czy chińskich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...