Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klany

neQu1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukałem jakiegoś tematu odnoście klanów ale nie znalazłem więc założe nowy.. :D Szukam jakiegoś klanów w którym zawsze ktoś jest chętny do zagrania plutonu, codziennie są prowadzone rozgrywki CW.. Mam obecnie w grażu 3 X, przegrane ponad 10k bitew, ocena osobista 6155. Prosiłbym o składanie propozycji jakichś lepszy klanów ;) Pozdrawiam 

10sfaxw.png

Opublikowano

Hm, mogłbym Cię zaprosić do mojego klanu gdzie jest nawet @Juri. i kilka innych sław (np. Saur0n100) tylko Ty chcesz grać CW, a my ciśniemy tylko Twierdze na 6 / 8 Tierach.

Średni WN8 klanu to + 1000, wiec myślę, że nie jest najgorzej, a jest powyżej przeciętnej. CW oczywiście będziemy grać, ale dopiero za minimum pół miesiąca.

http://worldoftanks.eu/community/clans/500036868-T-S-A/

Jeśli wolisz coś innego to Juri dał Ci link to tematu zbiorczego.

Opublikowano

Witam, szukałem jakiegoś tematu odnoście klanów ale nie znalazłem więc założe nowy.. :D Szukam jakiegoś klanów w którym zawsze ktoś jest chętny do zagrania plutonu, codziennie są prowadzone rozgrywki CW.. Mam obecnie w grażu 3 X, przegrane ponad 10k bitew, ocena osobista 6155. Prosiłbym o składanie propozycji jakichś lepszy klanów ;) Pozdrawiam 

ocena osobista nic nie mówi... jakie masz wn8 i % wygranych? 

Opublikowano

ocena osobista nic mówi... jakie masz wn8 i % wygranych? 

Sporo mówi. Pomidorki mają w okolicach 3k lub mniej, pomarańcze 4k, żółci 5k, zieloni 6k, niebiescy+ 7k+. Zauważyłem taką zależność na drużynówkach, gdzie wyświetla się ocena osobista, bo WN8 członków mojego klanu znam.

Opublikowano

Sporo mówi. Pomidorki mają w okolicach 3k lub mniej, pomarańcze 4k, żółci 5k, zieloni 6k, niebiescy+ 7k+. Zauważyłem taką zależność na drużynówkach, gdzie wyświetla się ocena osobista, bo WN8 członków mojego klanu znam.

tak ale... łatwo ją zmanipulować... raz mam 11k a raz 9k... jak gram drużynówki to skacze jak szalona... Ostatnio grałem z pomarańczem co miał 11k bo... grał drużynówki tylko z pomidorami/pomarańczami i grali bez t1... cały czas grali kampe... jak przegrywali to tracił po 1/2 punkty a jak już fuksem (raz na 10 bitew) wygrał z niebieskimi/fioletami to ocena od razu +500 :P

PS.

nawet @Juri. i kilka innych sław

Juri światowa sława WOT. Proszę o autograf :D (taki żart... bez spiny :P)

Opublikowano

WYGRANE - ponad 51%

WN7 - 1252

EFF - 1243

Z WN7, nie mówiąc o starym effi nikt nie korzysta, teraz only wn8.

Jbc. TSA zaprasza w swe szeregi ;)

Opublikowano

Z WN7, nie mówiąc o starym effi nikt nie korzysta, teraz only wn8.

Jbc. TSA zaprasza w swe szeregi ;)

wn8 nie bierze pod uwagę spota... praktycznie tylko dmg... dlatego ja też zawsze parzę na wn7 i effi... jeśli ktoś ma np. wn8 niebieskie a effi/wn7 ledwo zielone to znaczy, że jest snajperem/kamperem i gra pod siebie.

Opublikowano

wn8 nie bierze pod uwagę spota... praktycznie tylko dmg... dlatego ja też zawsze parzę na wn7 i effi... jeśli ktoś ma np. wn8 niebieskie a effi/wn7 ledwo zielone to znaczy, że jest snajperem/kamperem i gra pod siebie.

Żaden z wyznaczników skilla nie bierze pod uwagę spota. Effi ogranicza się do capa/decapa, a WN7 kille. Mam statystyki sesji na effi, wn7 i wn8. Zrobię specjalistę = skacze wn7, zrobię okupanta = skacze effi,

WN8 to najnowszy i najlepszy wyznacznik skilla.

Opublikowano

WN8 to najnowszy i najlepszy wyznacznik skilla.

niestety częściej jest to wyznacznik braku skilla :D 

Opublikowano

Zapraszam do klanu 4ARS: http://worldoftanks.eu/community/clans/500011575-4ARS/#wot&mt_order_by=-role_hierarchy

Bitwy CW są codziennie, twierdza na full ulepszona, aktualnie posiadamy 6 prowincji.

Jeśli byłbyś chętny, to zapraszam do kontaktu ze mną w grze (Nick: MackoG33) lub na mój e-mail: [email protected]

Pozdrawiam!

PS: Jest 100 osób, ale miejsce się znajdzie.

Opublikowano

Zapraszam do klanu 4ARS: http://worldoftanks.eu/community/clans/500011575-4ARS/#wot&mt_order_by=-role_hierarchy

Bitwy CW są codziennie, twierdza na full ulepszona, aktualnie posiadamy 6 prowincji.

Jeśli byłbyś chętny, to zapraszam do kontaktu ze mną w grze (Nick: MackoG33) lub na mój e-mail: [email protected]

Pozdrawiam!

PS: Jest 100 osób, ale miejsce się znajdzie.

Jeżeli nic się nie zmieni to odezwę się wieczorem do cb ;)

WN8 1313

10sfaxw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...