Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam francuskiego filmu

Zero^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie :)

szukam filmu co najmniej z 2009 roku. Tematyka no nie wiem, coś francuskiego, komedia. Może być czarny humor coś ala goście goście hm po prostu francuski humorek. Stare filmy z Jean Reno, gdzie nie zawsze tych śmiesznych momentów było sporo to i tak rozbawiały. Również jak ktoś oglądał Nieobliczalni, nietykalni, 20 ans d'écart, hollywoo, babcia gandzia coś podobnego.

Coś przygodowego, <może być komedia, bez różnicy> fantasy coś ala gniew tytanów, tylko bez przesady bo ten film dupy nie urywa. Z seriali o podobnej tematyce lubię grę o tron <wiadomo jakieś intryki, niespodziewany zwrot akcji i poro postaci ma ginąć>, camelot <spartakus średniawka>. Ciekawe dramaty historyczne też.

Chciało ci się to czytać? Dzięki, napisałbym więcej tego bo mój gust nie zaczyna się nawet tutaj ale już mi się nie chce. C:

; )

Opublikowano

Obejrzałbym również jakiś wojenny, trochę akcji <może być wplątana komedia>. Bękarty wojny coś podobnego do zajebistych pomysłów Tarantino.

Jeśli ktoś oglądał czerwony baron, helikopter w ogniu, terytorium wroga, łzy słońca może sobie skojarzyć i podać coś ciekawego.

A i jeszcze jedno, znani nie znani aktorzy nie ma znaczenia. C:

Każdemu polecam dextera tobie też :).

Dexter to nie serial? Szukam filmu.

; )

Opublikowano

Może Jarhead Żołnierz Piechoty Morskiej? Film pokazuje od strony psychologicznej życie żołnierza, i jeszcze wydarzenia w Iraku podczas drugiej wojny w zatoce perskiej. :)

Opublikowano

Może Jarhead Żołnierz Piechoty Morskiej? Film pokazuje od strony psychologicznej życie żołnierza, i jeszcze wydarzenia w Iraku podczas drugiej wojny w zatoce perskiej. :)

Zauroczony obsadą, obejrzę.

btw, Dlaczego ktoś mi zmienił nazwę tematu? Nie rozumiem :O Owszem szukam francuskiego filmu ale nie tylko. Taka nazwa tematu jest zła i może wprowadzić potencjalnego użytkownika w błąd.

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...