Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idioci w teamie .

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie jestem gold 4 .

A wiec gram sobie na midzie akali, jest 12 minuta i przyszlo mi 4 na mida pushowac ( z przeciwnego temu)

A moj bot sobie farmi, top tez farmi i jungler to samo ...

Wzieli mi 2 wieze w 12 minucie i nikt nie przyszedl pomoc.

Albo sytuacja ze padlem na ganku i gdy wracalem na linie to jungler moj mi spushowal chamsko linie przez co znow padlem na ganku. Pisalem zeby nie pushowal.

Zadnego TF nie bylo, bo team wolal grac solo i dawac sie wylapywac pojedynczo.

W innej grze gram na jungli i nikt nie chce robic smoka, wolą farmic...

Lub przez polowe gry sie wyzywaja i piszesz po 10 razy zeby kogos zreportowal za feedowanie.

Nie przeszkadza mi bardzo ze ktos feeduje bo to normalne ze jeden wygrywa linie, a drugi przegrywa ale takie zachowanie to...

Ktos moze mi napisal w jakiej dywizji ludzie juz graja normalnie czyli zespolowo, pomagaja sobie, robia smoki, mniej sie wyzywaja itp?

Opublikowano

Znajdź sobie duo i grajcie razem najlepiej ktoś jungle a drugi mid/top największa szansa wygranej. Co do tego gdzie najlepiej graja. Na lcs :D

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

No zmartwię Cię, że wszędzie zdarzają się gówna na bolu i bez mózgu, ale oczywiście powyżej d3, jest ich coraz mniej.

Opublikowano

Kolego jesteś w Goldzie i piszesz taki temat, jestem zaskoczony, ja jestem unranked, a jak grałem te swoje początkowe rankedy, to miałem widocznie większy ogar niż w tych Goldach, Platynach, u nas elegancko jungler gankował, praktycznie było go pełno, nie przegapiliśmy żadnego smoka, dzięki wardom suppa nasz jungler zestealował 2 smoki enemy >.< Uciekasz z TF (Grałem Tristaną), bo Alistar mnie wrzucił, to od razu Thresh flashnął za ścianę i rzucił latarnie. Takie playsy tylko w unranked ;P

| Nałogowy gracz LoL'a | Użytkownik | Recenzent | Znawca Prawa i Kultury | Muzyk |

Opublikowano

Graj duo... ja na smurfie grałem solo i wbicie platyny nie było problemem. Problem jest dopiero w platynie i tam to już trzeba grać duo :v

I dobry poziom zaczyna się na d2-d1, może d3 - mniej trolli afków etc. 

Opublikowano

No zmartwię Cię, że wszędzie zdarzają się gówna na bolu i bez mózgu, ale oczywiście powyżej d3, jest ich coraz mniej.

chyba se k***a jaja robisz. Tu jest jeszcze gorzej. Ostatnio grałem gre gdzie było 6 challów ja i 3xd1 90 kilka lp i te 3 challengery u mnie w teamie najpierw coś takiego: I MID I SAID FIRST. potem w grze oddał first blooda i powiedział po polaczkowemu dosłownie napisał "foch" i poszedł afk. Potem top też chall zabił jaxa lissandrą i zaczął na all spamować jaki to jest słaby i jebie mu matke w dupe. Po czym dostał ganka i sam też poszedł afk. Pozdrawiam.

Graj duo... ja na smurfie grałem solo i wbicie platyny nie było problemem. Problem jest dopiero w platynie i tam to już trzeba grać duo :v

I dobry poziom zaczyna się na d2-d1, może d3 - mniej trolli afków etc. 

I kolejny tak myśli. Nie byliście to się nie wypowiadać. Challenger na soloq jest gorszy niż silver pod względem zachowania. Na pewno ktoś z was zna pridestalkera. Żywy przykład.

Opublikowano

Kolego jesteś w Goldzie i piszesz taki temat, jestem zaskoczony, ja jestem unranked, a jak grałem te swoje początkowe rankedy, to miałem widocznie większy ogar niż w tych Goldach, Platynach, u nas elegancko jungler gankował, praktycznie było go pełno, nie przegapiliśmy żadnego smoka, dzięki wardom suppa nasz jungler zestealował 2 smoki enemy >.< Uciekasz z TF (Grałem Tristaną), bo Alistar mnie wrzucił, to od razu Thresh flashnął za ścianę i rzucił latarnie. Takie playsy tylko w unranked ;P

To nabierz nastawienie że niedługo spotkasz tą bardziej zraczałą część z golda.

HAHAHAH WYJEBAŁEM, NA EU POLEN W DIAMENCIE NIE MA BOLOWCÓW XDDDD? tam jest ich dopiero pełno bahahaha

Podsumowując, ta gra schodzi na psy i coraz więcej tardów trafia do ligii do której nie powinni dojść. System ligowy to żart, matchmaking zjebany. A wypowiedziami wyżej się nie sugeruj. Prawda jest taka że jak mieć diamond to:

a) mieć go na EUW

B) wbić na EUNE przenieść na EUW

no chyba że chcesz grać na mistrzów zręczności, aka spacji i innych keybindów

Opublikowano

To nabierz nastawienie że niedługo spotkasz tą bardziej zraczałą część z golda.

HAHAHAH WYJEBAŁEM, NA EU POLEN W DIAMENCIE NIE MA BOLOWCÓW XDDDD? tam jest ich dopiero pełno bahahaha

Podsumowując, ta gra schodzi na psy i coraz więcej tardów trafia do ligii do której nie powinni dojść. System ligowy to żart, matchmaking zjebany. A wypowiedziami wyżej się nie sugeruj. Prawda jest taka że jak mieć diamond to:

a) mieć go na EUW

B) wbić na EUNE przenieść na EUW

no chyba że chcesz grać na mistrzów zręczności, aka spacji i innych keybindów

co ty możesz wiedzieć o posiadaniu diamentu goldzie?

@topic

nie patrz na innych ludzi tylko na siebie jak grasz, nagraj jeden mecz i odpowiedz sobie na pytania oglądając go:

1. Czy w tej akcji dobrze zagrałem

2. czy grałem zespołowo

3. czy flejmowałem (no cóż podczas oglądania tego się nie dowiesz chyba że na ALL CHAT piszesz)

4. patrz na błędy, ale tylko swoje

<>

Specjalista
Opublikowano

Slyszalem ze na LCS sa dobre teamy

Ludzi nie zmienisz jak nie beda chcieli robic smoka to musisz sam sobie poradzic Jak wola farmic Ty tez farm raz trafisz na porzadny team a raz na no tych super graczy...

Opublikowano

Graj Duo to bardzo pomoże tobie i innym , jeśli ktoś coś źle zrobił to nie wyzywaj go tylko napisz że następnym razem będzie lepiej . Analizuj zwoje błędy . W każdej dywizji są ludzie którzy nie potrafią grać na takim poziomi , chodzi mi o Boostowanych ludzi , kupują sobie Platynę a ich poziom grania to Silver .

Opublikowano

co ty możesz wiedzieć o posiadaniu diamentu goldzie?

@topic

nie patrz na innych ludzi tylko na siebie jak grasz, nagraj jeden mecz i odpowiedz sobie na pytania oglądając go:

1. Czy w tej akcji dobrze zagrałem

2. czy grałem zespołowo

3. czy flejmowałem (no cóż podczas oglądania tego się nie dowiesz chyba że na ALL CHAT piszesz)

4. patrz na błędy, ale tylko swoje

Ale mi nie chodzi o ciągle wygrywanie lub zeby moj team nie feedowal.

Lecz juz w tym goldzie powinien byc ten poziom ze ludzie wiedzą ze trzeba robic smoki, nie grac solo a grac druzynowo.

Opublikowano

Pisz wszystkim aby szli na smoka , pinguj że potrzebujesz tam pomocy . Proś ich o freezowanie lini aby nie feedowali . Support niech warduje najważniejsze miejsca .

Opublikowano

Pisz wszystkim aby szli na smoka , pinguj że potrzebujesz tam pomocy . Proś ich o freezowanie lini aby nie feedowali . Support niech warduje najważniejsze miejsca .

A co ty myslisz ze ja im tego nie pisze/pinguje? nawet moge zaspamowac caly chat a oni i tak zrobia swoje.

Opublikowano

Znajdz sobie team

Aha i mam cos waznego mowisz ze masz bobow w goldzie? Zobaczysz co sie dzieje w platynie. Gdzie jest tak ze mniej bobow to sie nie wypowiem ale slyszalem ze d3+ na euw. Bylem w brazie silverze goldzie i platynie i musze powiedziec ze w goldzie bylo najlepiej

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...