Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozecie mi powiedziec jak działa ten ez? wszystkim trafia z Q itd? ulta tez uzywa?

Ja sam lepiej gram elementy.

Skrypt do bani. Missuje 60% Q. Poza tym jeśli nie zrobisz łezki to on w &30 sek straci małe. Q W spam... Nie trafia

IMO to i baseult2-polecam

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

@"Vertmar#2"

To nie wiem jak ty grasz, że ci nie trafia z Q ;DD

albo..... W diament juz ciężej o trafienie Q. Wiesz, w goldzie unikać nie potrafią, w diamentowe niestety tak

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVertmar#2 uzywalem tego baseult, niestety kiedy stałem na linii i jakis wróg sie cofał to jinx uzywala ulta w kierunku fontannt, lecz niestety naprzeciw mnie byl przeciwny botlane z full hp, co skonczylo sie zablokowaniem ulta i spam przez "sojuszników" - "wtf, jinx retarded, wtf its not urf", da sie temu jakos zaradzic, czy to po prostu pojedynczy błąd?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVertmar#2 uzywalem tego baseult, niestety kiedy stałem na linii i jakis wróg sie cofał to jinx uzywala ulta w kierunku fontannt, lecz niestety naprzeciw mnie byl przeciwny botlane z full hp, co skonczylo sie zablokowaniem ulta i spam przez "sojuszników" - "wtf, jinx retarded, wtf its not urf", da sie temu jakos zaradzic, czy to po prostu pojedynczy błąd?

Tak już jest raczej skrypt za ciebie nie będzie chodził. Staraj się stać tak abyś w nich nie trafiał, lub po prostu graj ezrealem, jego ult sie nie blokuje na enemy (lecz nie wiem jak z obliczeniem bo z kazdym targetem jego ult mniej dmg chyba zadaje).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...