Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy i zdjęcia z gier.

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że nie ma tu zbyt dużej aktywności :) Kiedyś grałem w TDU 1 i miałem liczną galerię, ale gdzieś je zapodziałem chodź powinienem mieć jeszcze kilka na dysku :) 

No cóż jeśli znajdę to wrzucę! A można zarzucić czyjeś filmy/foto? 

Cześć...

Opublikowano

Widzę że nie ma tu zbyt dużej aktywności :) Kiedyś grałem w TDU 1 i miałem liczną galerię, ale gdzieś je zapodziałem chodź powinienem mieć jeszcze kilka na dysku :)

No cóż jeśli znajdę to wrzucę! A można zarzucić czyjeś filmy/foto? 

Jak chcesz, tylko napisz, że nie jesteś autorem.

PS.Cóż poradzić na małą aktywność, dużo było opinii na tak w sugestii. Może dlatego, że ta seria nie jest aż tak popularna, choć TDU2 i TDU1 to świetne gry, ale aż tak dużo graczy w nią nie gra. W dniu premiery TDU2 serwery pod względem technicznym był na beznadziejnym poziomie z tego co czytałem w internecie. Ja lubię TDU2, ale mało gram z powodu ,że ciężko jest kogoś znaleźć.  

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Nic specjalnego, ale że to moje pierwsze zdjęcia z TDU 2 postanowiłem wrzucić! 

Chyba nic z tego nie będzie! Chyba że powiecie mi dlaczego mój komputer ani żaden hosting zdjęć nie obsługuje obrazków z TDU 2? LOL Pisze że jest to plik JPG a na imgurze pisze że plik jest nieznany tu jakbym chciał dodać jako załącznik jest to samo! Co najlepsze mój komp też nie może wyświetlić tych obrazków! WTF może zna ktoś przyczynę?

Cześć...

Opublikowano

Nic specjalnego, ale że to moje pierwsze zdjęcia z TDU 2 postanowiłem wrzucić! 

Chyba nic z tego nie będzie! Chyba że powiecie mi dlaczego mój komputer ani żaden hosting zdjęć nie obsługuje obrazków z TDU 2? LOL Pisze że jest to plik JPG a na imgurze pisze że plik jest nieznany tu jakbym chciał dodać jako załącznik jest to samo! Co najlepsze mój komp też nie może wyświetlić tych obrazków! WTF może zna ktoś przyczynę?

Wrzuć na hosting MPC i sprawdź czy internet dobrze Ci działa. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Wrzucałem na MPC ale to samo! Poszukałem jeszcze na necie i napisałem na forum jednym to napisali że zdjęć z tej gry nie idzie otwierać w Windowsie i może być też problem z hostingami zdjęć! I np że najlepiej robić fotki osobnymi programami! 

Edit: Macie zdjęcie zrobione Frapsem (tylko musiałem przyciąć i dlatego może być małe) 

kWyvSV6.jpg

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...