Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# pytanie o skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. jest jakiś skrypt do L# do last hitowania cos takiego jak reborn czy mma i czy jest hjakis skrypt ktory sam uzyje ignite, heal, bariery itp?

W każdym skrypcie masz last hity lane clear itd.

Skrypt na heal itd jest ale c*****o działa, już lepiej spacje trzymać i samemu użyć. Oczywiście ignite sam używa przy combo.

Opublikowano

W każdym skrypcie masz last hity lane clear itd.

Skrypt na heal itd jest ale c*****o działa, już lepiej spacje trzymać i samemu użyć. Oczywiście ignite sam używa przy combo.

ja sobie zawszę włączam ten skrypt support jak nie ma jakiegos skryptu i ok w combo mam orbwalking, ale gdy dusze X gdy chce last hitować nic sie nie dzieje, postać biega za myszka.czy to dlatego ze skrypt nie zna wartościu ataku danej postaci czy co?

Opublikowano

ja sobie zawszę włączam ten skrypt support jak nie ma jakiegos skryptu i ok w combo mam orbwalking, ale gdy dusze X gdy chce last hitować nic sie nie dzieje, postać biega za myszka.czy to dlatego ze skrypt nie zna wartościu ataku danej postaci czy co?

Bo support to skrypt na supporty dlatego nie last hituje.

To czym ty grasz, że nie ma na to skryptów?

Opublikowano

Bo support to skrypt na supporty dlatego nie last hituje.

To czym ty grasz, że nie ma na to skryptów?

aramy sobie lece obecnie, a ze mam wszystkie postacie to troche tego braknie ;p
Opublikowano

marksmana do orbwalkingu i lasthitowania i wszystkiego, za Xem lata, to normalne, ale musisz latac tak obok minionów, żebyś miał zasięg z aa, inaczej nie zlasthituje, proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...